Vecka 3

När Elin började min sina veckosummeringar blev jag såld på idén, hur mysigt slut är inte det på varje vecka?! Jag hakar helt enkelt på tåget och börjar med mina egna veckosummeringar varje söndag. Här kommer min första!

Ögonblick från veckan


Johan har börjat plugga och vi kändes oss sådär supertöntiga när vi satt bredvid varandra och såg viktiga ut med våra skolarbeten, haha! Om ni undrar över kidneybönorna så höll Johan på att skriva ett kostschema. ;)

Syrran lever livet i Australien och i veckan fyllde hon 20 år! <3
 

Jag hade min första vecka på min praktikplats! Åh. Känns så himla bra och jag ser fram emot dom resterande 7 veckorna.


Mamma överraskade mig med en mysig tröja! Jag har nästan inga varma tröjor så detta var verkligen välbehövt (speciellt när vi hade -18 grader häromdagen).


Duktiga Martina fotograferade mig och Johan i snön, ska bli så roligt att se alla bilder ♥


Vi vaknade en morgon och insåg att det ekade tomt på mat hemma hos oss, det enda vi kunde få ihop var pannkakor och jag lyckades göra min livs bästa pannkaka! 

I veckan lyckades jag ÄNTLIGEN sätta en bra teknik i mina squats. Innan har jag köttat på med tunga vikter, nu har jag droppat ca 40kg från vad jag brukar squata och kör 100% fokus på teknik. Video finns här. Dat face tho....
 
 Hakade även på några av Johans pass denna veckan, bara för att passa på innan jag börjar mitt offseason-schema!

Saker jag tänkt på

♦ Jag är supernyfiken på fotograferingtekniken "beloved". Funderar på om det är en kurs jag ska investera i och nischa företaget mot sådana fotograferingar.

♦ Det här med att blogga tre gånger i veckan verkar fungera riktigt bra! Det känns jätteroligt att blogga kontinuerligt igen. Allt eftersom kommer det säkert bli fler inlägg varje vecka, men just nu är tre dagar i veckan perfekt för mig.

♦ Vad ska jag ha för headerbild på bloggen egentligen?

♦ Vad ska jag köpa till Johan i födelsedagspresent?!

Tips, favoriter och annat kul

 NA-KD.com! Ni har väl inte missat denna nyöppnade webshop? Det finns en anledning till att jag ansökte om att få ha min praktik där och jag ångrar det inte ens sekund! Modernt och supersnygga kläder.

 Det är supergott med apelsin i kvarg!

♥ Min favorit-BCAA just nu är utan tvekan sura colanappar från Body Sience. Godast när den är helt iskall och gärna med någon isbit i!


emma

Beloved är fantastiskt! Har inte gått en kurs men har assisterat juliana vilket varit lärorikt. Hade nog tänkt gå på kurs när jag har tid!

Svar: Åh, vad roligt! Såg ett klipp med henne och det verkade så härligt!
MICHAELA DAHLSTRÖM

Elin [ n e v n a r i e n ]

Wie vad roligt!! :D Älskar sånna här inlägg (jaaaooo kanaske därför jag gör dem själv haha), kul att se dina :D

Svar: Så bra grej! 🙌🏼😄
MICHAELA DAHLSTRÖM

Jessica

Jag skulle också vilja lära mig "beloved"! Tycker att många som använder sig av det får sån fantastisk känsla i sina bilder (självklar behövs mycket mer för att få det, men kanske en extra knuff :))

Svar: Jag håller verkligen med!! :)
MICHAELA DAHLSTRÖM

Anonym

Hade varit jätte kul med ett inlägg om beloved!😀


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: