Saker min hjärna skriker efter #1

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
(innehåller adlinks)

Ett skepp kommer lastat med träningsrelaterade grejer som jag inte hade tackat nej till! Åh... Dom flesta sakerna i detta kollaget har jag tittat på så många gånger. Better Bodies-tröjan ser så himla mysig ut och dom skrikrosa tightsen har jag fått dille på efter att jag såg en tjej på gymmet med liknande. Modellen på Nikes sport-BH är jag också helt såld på, gillar att det är så smala axelband!

Men även om snygga kläder är kul så är det nog träningsbältet som blir mitt nästa inköp. Eftersom jag har problem med min rygg vill jag testa och se om bältet kan hjälpa till att avlasta i framförallt knäböj och utfall. Och det där Fitbit-aktivitetsarmbandet... Från ingenstans har jag fått för mig att jag bara måste ha ett sånt. Hade vart kul och intressant att kunna följa sin aktivetsnivå, men framförallt hur mina sovrutiner är! Ska suga på den karamellen lite till innan jag gör något alldeles förhastat. 

Är det någon som har testat Fitbit Charge HR förresten och kan rekommendera den? :)


LOVISA [ foto & vardag ]

Nummer 4 var ju sjukt snygg! :D

Svar: Visst är dom! Stronger har massa snygga 😄
MICHAELA DAHLSTRÖM

Wysteriias skönhetsblogg

Du är inte ensam om att sukta efter träningskläder, haha! :)

Har du testat att göra frontböj istället för vanliga benböj? Det funkar tusen gånger bättre för mig än vanliga benböj, min ländrygg gillar inte benböj alls än om jag försöker ha på någon lite tyngre vikt.

Svar: Ja, jag har faktiskt kört en del frontböj det senaste! Känner inte alls i ryggen på samma sätt då. :) Kanske ska "nöja mig" med det tills ryggen vill vara med!
MICHAELA DAHLSTRÖM

emily

Jag använder fitbit charge HR!! jag kan absolut rekommendera den om man vill ha något enklare! :)

Svar: Kul!! Är supersugen, blir nog ett inköp av den snart.... :D
MICHAELA DAHLSTRÖM

Amanda

Alltså dom stronger tightsen är så sjukt snygga!

Svar: Kan bara hålla med! 👌🏼😍
MICHAELA DAHLSTRÖM

Sofie

Jag skulle vilja tipsa om att istället för ett format bälte att välja ett bälte som har en rak kant istället. På mig i alla fall så sitter det raka bältet bättre och får ett större stöd av detta. Jag upplever att de formade glider lite nämligen. Bältet gör en enorm skillnad och påverkan på ryggen blir inte alls lika stor. Jag brukar värma upp utan bälte och sen ta på mig bältet när jag ska köra tunga vikter eller ta ut mig.

Svar: Tack för input! :)
MICHAELA DAHLSTRÖM


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: