Känslorna efter tävling

Träningen denna veckan har bara vart fokuserad på det jag tycker är ROLIGT. Inget press.
 
En vecka har passerat sedan Decembercupen. Hur det känns? Jodå. Upp och ner. Det är ju nu det 'jobbiga' börjar på riktigt. Det är en sak att gå ner i vikt, få fram konturer och komma i en grym fysik. Det är en helt annan sak när det går åt andra hållet. Kläderna blir tajtare, kroppen blir mindre definerad (aka normal...) och vikten går uppåt. Jag försöker gå tillbaka till normala förhållanden på ett långsamt och stabilt sätt så att både kropp och knopp hänger med.
 
Det tär lite på psyket när man tänker på hur mycket tid och energi jag lagt på att komma i tävlingform och VIPS så är det borta. Det går så mycket snabbare än vad man kan tro. Även om jag såklart vet att tävlingsformen inte är ett hälsosamt tillstånd eller en form jag kan ha året runt så är det ändå jobbigt att 'komma tillbaka'. Mitt mål nu är att hitta en hälsosam balans mellan att äta det jag vet min kropp mår bra av, men också det mitt huvud mår bra av. Kort och gott kommer jag äta ren mat, precis som under min diet, under vardagarna (men naturligtvis en större mängd) och på helgerna äter jag mer fritt. Jag tror detta är ett koncept som kommer passa mig perfekt.
 
Helst av allt vill jag bara spola fram tiden några månader och se hur jag lyckas utveckla min fysik. Jag vill ha mer muskler nu, nu, nu.

Mvh,
OtåligTack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: