Best of 2016


Så har ännu ett år passerat... 2016 blev året jag debuterade i bikini fitness, reste, köpte lägenhet, fick en fyrbent kompis, blev fastanställd, sa upp mig, återgick till plugget, åt kyckling varje dag, plöjde igenom alla säsonger av The O.C på 5 veckor och träffat så många fantastiska människor!

2016 har varit ett riktigt krigar-år och jag är SÅ stolt över mig själv som aldrig gav upp. 2017, I'm coming for you!

Recept // DRÖMGODA 'chokladbollar'


Ikväll fick jag ett riktigt ordentligt sötsug. Så jag kikade här hemma i skafferiet och utav dom ingredienserna vi hade hemma lyckades jag röra ihop så himla goda (helt sockerfria!) 'choklad'-bollar. Ni måste testa!

Ingredienser

× 1 dl naturella cashewnötter
× 1 dl havregryn
× 1 dl Tyngre kasein/vassle nötkräm
× 1-2 msk kakao
✷ 1 dl urkärnade dadlar (ca 10 st)
✷ 2-3 msk osötad mandelmjölk
✷ 1 msk agavesirap/Walden Farms Syrup

Gör såhär...
Mixa ihop alla × först, lägg sedan i ✷  och mixa igen. Sen är det bara att rulla, ställa in i kylen och NJUTA!

Train together stay together


Lite lucia-flex såhär en tisdag efter ett sent ryggpass. 1,5 vecka sedan sista tävlingen i Lund och jag känner att motivationen till träning kommer tillbaka mer och mer. Idag körde vi bara några set latsdrag och sedan galet många set marklyft. Jag är en sucker för tunga basövningar så det kändes så himla befriande att äntligen kunna köra lite tunga mark! Mitt PB är runt 95kg, den vikten ligger jag inte riktigt på just nu såklart. Det ska bli himla kul att börja fokusera mer på mark igen och jag siktar stenhårt på 100kg!

Känslorna efter tävling

Träningen denna veckan har bara vart fokuserad på det jag tycker är ROLIGT. Inget press.
 
En vecka har passerat sedan Decembercupen. Hur det känns? Jodå. Upp och ner. Det är ju nu det 'jobbiga' börjar på riktigt. Det är en sak att gå ner i vikt, få fram konturer och komma i en grym fysik. Det är en helt annan sak när det går åt andra hållet. Kläderna blir tajtare, kroppen blir mindre definerad (aka normal...) och vikten går uppåt. Jag försöker gå tillbaka till normala förhållanden på ett långsamt och stabilt sätt så att både kropp och knopp hänger med.
 
Det tär lite på psyket när man tänker på hur mycket tid och energi jag lagt på att komma i tävlingform och VIPS så är det borta. Det går så mycket snabbare än vad man kan tro. Även om jag såklart vet att tävlingsformen inte är ett hälsosamt tillstånd eller en form jag kan ha året runt så är det ändå jobbigt att 'komma tillbaka'. Mitt mål nu är att hitta en hälsosam balans mellan att äta det jag vet min kropp mår bra av, men också det mitt huvud mår bra av. Kort och gott kommer jag äta ren mat, precis som under min diet, under vardagarna (men naturligtvis en större mängd) och på helgerna äter jag mer fritt. Jag tror detta är ett koncept som kommer passa mig perfekt.
 
Helst av allt vill jag bara spola fram tiden några månader och se hur jag lyckas utveckla min fysik. Jag vill ha mer muskler nu, nu, nu.

Mvh,
Otålig

Decembercupen 2016

Kvällen innan... Några nyanser brunare på kroppen jämfört med ansiktet. Ser helt förjävligt ut, haha.

 Finmiddag med det obligatoriska vinet för att torka ut maximalt till tävlingsdagen. Kan ju säga såhär... Har man inte druckit på flera månader krävs det inte mycket för att känna av det. Haha!

 Låt mig presentera min... frukosten! Tävlingsdagen startades med sötpotatis, ryggbiff och riskakor. MUMS för en som levt på broccoli och kycklig senaste två veckorna...

Efter frukosten var det raka vägen till smink och hår. Såhär såg det ut när jag var färdig. :)
 
Dessa ständiga formcheckarna i spegeln... Och fascinationen över vad man lyckats åstakomma med sin lilla kropp!

 Jägershoten innan vi skulle upp på scen... HAHA. Alltså fyfan vad äckligt.

 Första vändan på scen...

 Vet ni hur ansträngande det är att stå och le KONSTANT på scen?! Känns så onaturligt och dumt efter en stund, haha.

 Vidare till final och här är bilder från min I-walk.

Finalistfältet bakifrån!

 Samma sekund som jag insåg att jag vann. Sjukare känsla har jag nog aldrig upplevt. Tack Perra som fångade dessa bilder!


Efter prisutdelningen var klar.

Så. Jävla. Fantastiskt.

!!!!!!

 Jag och underbara Carro <3

Seger-burgaren. Den satt fint.
 
Nu är det över. Finto. Det är både tråkigt och skönt på samma gång. Nu finns inga måsten eller krav, nu ska jag bara leva och ta varje dag som dom kommer ett tag. Sen är det dags att styra mot nya mål. Jag har filmat och vloggat under både Lucia och DC, ska så fort jag har tid klippa ihop vloggarna så ni får se ännu mer från båda tävlingarna. Jag ska bara smälta allt först. KRAM

JAG VANN?!?!


Ni som följer mig på Instagram har ju redan koll på läget, men för er andra - JAG VANN! Jag förstår fortfarande inte vad som hände igår eller hur det gick till, men på något sätt lyckades jag kamma hem första platsen. Det är helt sjukt. Jag hade dessutom världens finaste hejarklack i publiken. Hela familjen, min sambo och min närmsta vänner hade åkt hela vägen ner för att heja på mig. Det var så himla fint och med dom skirkandes i publiken kändes det helt fantastiskt.
 
Denna resan slutade definitvt på det bästa sättet någonsin, men jag kan inte förstå att allt är över nu. Nu börjar istället en ny resa med jakten på utveckling och GAINS. Nästa gång jag entrar scenen ska det bli ännu bättre. Ville bara uppdatera och berätta hur Decembercupen gick, det har ju vart lite tyst har sedan Luciapokalen (har haft fullt fokus på DC). Återkommer med mer detaljerad info om Decembercupen... :)