Mer än 200% annat

Celebrating ma new life! Typ. Eller så är det från en kräftskiva i somras.. Who knows...

Hej vänner! Efter att ha bloggat hyfsat regelbundet med min tre inlägg i veckan blev det ett korrupt slut där efter 14 februari. Det har hänt så mycket som gjort att jag inte ens hunnit tänka på bloggen. Efter min praktik blev jag erbjuden en heltidstjänst och kan nu glatt titulera mig som Content Manager på NA-KD.com(!!). Den möjligheten kom verkligen som en överraskning och jag vet fortfarande inte om min skalle riktigt har förstått. Det är ett riktigt häftigt företag att få vara en del utav.
 
Samtidigt var jag otroligt kluven i mitt beslut då jag bara hunnit läsa hälften av min utbildning (E-business Manager). För en gångsskull tyckte jag det var roligt att vara i skolan och utbildningen kändes helt rätt för mig. Därför har valde jag att fortsätta plugga, men utan att vara i skolan. Det vill säga att jag jobbar 100% (om inte mer) samt försöker hänga med på en heltidsutbildning vid sidan av. PUH, säger jag bara. Inte nog med det är jag fullt uppe i min bikini fitness-satsning OCH ska hinna vara en dräglig vän och sambo. Haha. Det säger väl sitt varför jag spårlöst försvann härifrån...
 
Jag är inte redo att ge upp bloggen, jag måste bara hitta en rutin för hur jag ska få ihop allt. Funderar på om jag ska ta varje söndag till att preppa inlägg för veckan? Eller om jag ska börja med 1 inlägg i veckan och successivt öka. Jag vet inte riktigt vad som fungerar bäst, får nog testa mig fram.

När min "ordentliga" tävlingsdeff börjar är jag supersugen på att köra en videobloggs-serie av det. Det hade vart så kul! Annars, vad hade ni gillat att läsa om? :)