Walden Farms


Har ni hört talas om Walden Farms? Det är ett varumärke som bland annat producerar kalorifria såser. DRÖMMEN för mig som går på strikt diet just nu. Igår var jag förbi och köpte Chocolate Syrup och Pancake Syrup som jag tänkte festa till mina pannkakor med. 

I och med att det inte är några naturligt gjorda såser får man såklart vara beredd på att det inte smakar äkta, men pannkaks-sirapen smakade faktiskt väldigt likt vanlig. Blev verkligen positivt överraskad! Chokladen däremot var lite sådär till att börja med, men efter att ha vant sig vid smaken smakar den faktiskt bra. :) Det är inte direkt som godischoklad utan med kakao-aktigt. Jag gillade båda två, men Pancake Syrup tyckte jag var allra godast på pannkakorna. Chocolate Syrup hade jag däremot i havregrynsgröten i morse och det var kanongott!

Så himla bra alternativ, speciellt dom dagarna jag är lite extra godissugen... Walden Farms har även matsåser t ex. BBQ och ketchup. Jag har inte testat någon, men efter dessa fullträffarna blir det nog nästa inköp! Vill bara avslutningsvis tillägga att jag förespråkar riktig och naturlig mat, men för mig som tillsammans med Carro som är utbildad coach lagt upp min träning och kost utefter dom mål jag vill uppnå (kort och gott: en tränad kropp) så är detta ett superbra alternativ för att festa till maten utan att det stör mitt kaloriintag. :)


Sanna

Önskar att de var goda,men har inte hittat en enda som inte smakar konstgjort :/

Svar: Har du testat pannkakssirapen? Den smaken tycker jag är mest lik "vanlig" :)
MICHAELA D

Denise Taylor

Det där måste jag ju undersöka! Hoppas dom har dem i min matbutik :D

Svar: Tror tyvärr inte det finns i vanliga matbutiker, men googla walden farms så kommer du hitta flera återförsäljare av kosttillskott som har dom 😊
MICHAELA D

Anonym

Vart i Göteborg kan man köpa?

Svar: Kolla t ex. Gymgrossisten 😊 Annars googla så kommer det upp flera återförsäljare som säljer kosttillskott på nätet!
MICHAELA D

Sarah

Karamellsmaken är godast tycker jag! Rekommenderar att pröva den :)

Svar: Åh, då ska jag testa den nästa gång 😄
MICHAELA D

Sandra Berkemo

Håler med ovanstående, karamell är min favorit! supergod att ha i havregrynsgröt, brukar dränka min haha!

Svart-Stina

Tackar för tips! Hade inte hört talas om dom. Verkar gå att köpa för hyfsat pris på svenskhalsokost.se


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: