Jag flyttar hemifrån!


I strax över 120 dagar har jag räknat ner tills den 15 maj.
Och imorgon är det äntligen just den dagen, fredag den 15 maj. Dagen jag tar mina grejer och flyttar hemifrån! Det känns helt jävla overkligt. Både skitkul och sorgligt på samma gång. Jag har aldrig flyttat. Jag har bott i samma hus med samma personer i 21 år. Det känns så himla ledsamt att lämna sin familj och aldrig mer bo under samma tak. Jag är sådär löjligt hemmakär, så det är minsann kluvna känslor. Men det ska bli riktigt kul att få starta ett eget liv och få flytta till egen lägenhet. Jag ser verkligen fram emot det och GUD vad länge jag har väntat på den här dagen.

Vet ni vad som slog mig när jag flyttstädade det sista idag? Jag har så många gånger lovat att ni ska få en "room tour", men det har liksom aldrig blivit av. Så vet ni? Här kommer bilder på mitt rum! Lite sådär halvtomt... men kliniskt rent!!! Tänk vad glad mamma hade varit om det alltid hade sett ut så... Haha.Nu ska jag bara mysa med familjen resten av kvällen.
Vi hörs igen när jag är installerad i lägenheten, kram på er!


Anonym

tycker verkligen inte att det gör någonting att du inte bloggar så ofta! det är kul med ett litet inlägg då och då :) så man får se hur du jag det nu för tiden!

Svar: Åh! Det här var bästa kommentaren! <3 Vad glad jag blir!
MICHAELA D

Maria Ekblad

Åh vad roligt! Jag tyckte det var väldigt dubbelt att flytta hemifrån, var verkligen ledsen och samtidigt så excited haha. Men jag vande mig. :)

Svar: Skönt att man inte är ensam om det! Haha. :)
MICHAELA D

Skövde_Andreas

Du beskriver det så himla bra!!
Exakt så känner jag nu, haha. Har precis skaffat en lägenhet och ska flytta in om ett tag när det är färdig byggt, och känner redan så du beskriver det.
Hoppas ni får det toppen i nya lägenheten :)

Svar: Haha, visst är det så! Men Gud vad kul, hoppas flytten går bra :D
MICHAELA D


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: