Favorit...

I frågestunden fick jag en rolig fråga om vilka favoritkonton jag har på olika sociala medier, jag svarade att jag skulle göra ett eget inlägg om det. Här kommer det! :)
 
TWITTER

På twitter gillar jag folk som twittrar bittert med glimten i ögat, jag gillar den jargongen (det gör jag i och för sig överlag överallt). Annars gillar jag att följa dom som är snabba i käften och har starka åsikter, gärna om feminism. Med det sagt så är mina favoriter på twitter: Zara Larsson, Emmy Winther och HanaPee. Sedan helt off topic så älskar jag min syrras twitter, kanske bara för att hon är min syrra, men jag tycker hon är kul!


INSTAGRAM


På Instagram följer jag överlag bara folk jag känner eller konton som jag tycker är motiverande träningsmässigt. Mina favoritkonton just nu är: Strandtherese, Fitspooration, Fitnessunni och _bellan. Sista kontot är enda som inte är träningrelaterat, haha..


YOUTUBE
 
På YouTube är det mest smink som fångar mitt intresse eller bara allmänt sköna människor. Jag letar dock febrilt efter bra träningskonton av tjejer, jag älskar sånt. Har ni några på lager får ni gärna tipsa i kommentarerna! Hur som, i topp på YouTube just nu: Therese Lindgren, Ellen Bergström, Clara Jonsson och KathleenLights.


PODCAST
 
Jag lyssnar inte så mycket på poddar längre, men jag har ändå några favoriter och det är: Geniförklarat, Michaela & Dasha (tyvärr ej aktiv längre), Till Slut Kommer Någon Att Skratta och Tyngre (tyngre har jag dock inte hunnit lyssna så mycket på, men hittils har jag gillat vad jag hört).

Det var mina favoriter just nu. Dela gärna med er utav era favoriter i kommentarsfältet här under inlägget, alltid kul att hitta nya konton att följa! Vart jag finns på sociala medier finns länkat i menyn bredvid inlägget, ovanför profilbilden. :)


niklas

Hej det står om dig här http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=185356

alma

Hanapees otroliga podcast!!

Rebecka

Tack för att du fick mig att upptäcka Ellen Bergström - underbar! Du har säkert koll på henne, men tänkte tipsa om Clara Henry som har väldigt bra humor och gör många vloggar och twittrar om feminism, mens och är allmänt svinrolig!

Maria Ekblad

Jag gillar också Hanapees podcast! Kan rekommendera den :)

Hanna Wetterqvist

"Att kvinnor blir våldtagna har ingenting med läsandet av tantsnusk att göra. Våld mot kvinnor är inte ett kvinnoproblem. Det är ett mansproblem. Det är männen som har problemet."

Håller ni med hennes kommentar i syfte med boken Fifty Shades Of Grey?

Sandra Lundin

Tycker också (som andra här ovan) att du borde lyssna på hanapees podcast :) Och på Källan ;)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: