#fitnessbyaspenJag behövde inte stå på egna ben alldeles för länge, tjoho! För någon vecka sedan kom jag i kontakt med fantastiska Caroline Aspenskog som jag nu fått ett tränings- & kostupplägg av. Det är inte upplagt för tävling, utan bara för att komma i bättre form och tighta till kroppen. Jag vill se hur min kropp reagerar och vad jag har att jobba med innan jag kör igång någon tävlingsdiet. Det blir onlinecoachning med henne i några veckor framöver så får vi se vart det leder.

Jag är supertaggad! Efter att ha stått och stampat på samma ställe ganska länge kommer detta som en ny frisk fläkt. Både träning och kost är upplagt på helt andra sätt än vad har kört tidigare. Pepp, pepp, pepp! För hyfsat dagliga träningsuppdateringar kan ni som sagt följa mig på Instagram @michandahlstrom. :)

Förresten, vad tycker ni om träningsrelaterade inlägg i bloggen? Det sista jag vill är att bidra till någon hets, så jag är lite kluven till hur mycket jag ska skriva och framförallt vad jag kan skriva.


Maria

Om du någon gång skulle komma förbi Halmstad för "formkoll med coachen" (hehe) vore det kul att köra ett pass ihop! Kul med coach för övrigt, gillar Aspenskogs mentalitet! Och glutes, spottade henne på stan senast igår och de är verkligen lika sjuka som på bild... :D

Svar: Åhhh!! Ja!! :D Hennes glutes... De är helt galna. Hade ju inte tackat nej om man säger så...
MICHAELA D

Anonym

Jag tycker träningsinlägg är okej :) Hetsar gör de bara om du skulle skriva uppmaningar samt själv hetsa. Och det tror jag inte du kommer göra ;)

Svar: :)
MICHAELA D

Linnéa

Jag tycker det är kul att man får läsa om dina intressen :) och att träning blivit stort i ditt är ju bara kul :) du tränar ju främst för att må bra och som du skrev,vill veta hur mycket man kan göra med kroppen :). Om folk tycker det är jobbigt kan dom in och läsa någon annans blogg :) det är ju inte så att du uppmanar oss till att vi måste börja träna osv osv.
Så fortsätt med det du gör:) kramis!

Svar: Vad roligt att höra! Det har du ju faktiskt rätt i. Kram! :)
MICHAELA D


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: