Jag är på ingång

 
Hörrni, min dator har i princip kraschat.
Det är därför jag är lite försenad med att kicka igång bloggen igen. Har alltså inte glömt av er! Är inte helt haj på datorer, så det har tagit längre tid än vad jag trodde. Just nu håller jag på att säkerhetskopiera hela dator, status för tillfället är "1 430 088 objekt säkerhetskopieras". Ses nästa år typ? Så fort det är klart ska jag återställa hela datorn och sen ska allt vara i sin ordning.

Så länge får ni gärna kommentera om det är så att ni är intresserade utav några speciella inlägg. Många verkar vara nyfikna på träning, ska försöka blogga så gott jag kan om det. Utöver det, några förslag eller något ni är nyfikna på? :)


Sofie

Kanske lite om ditt företag just nu? Tar du mycket kunder fortfarande? Varför/varför inte? Så roligt att du ska börja blogga igen! :)

Åh vad typiskt, jag vet precis hur det är.. Min håller på att rasa sönder fullständigt :( Vad jag personligen skulle vilja se mer i din blogg är typ vardagsbilder, det hade varit kul :)

Önskeinlägg; hur man utvecklas som fotograf, enkla photoshopknep, fototips, hur du har utvecklats som fotograf :)

Ida Martinsson

Är det inte typiskt? man säger att man ska göra nått och sen så är det nått som strular eller går sönder så då blir det försenat eller inte av! :p

Svar: Eller hur! Samma sak varje gång, haha..
MICHAELA D

Evelina Björkdahl

Hoppas att allt fungerar bra med datorn. Bara att fråga mig om du har något du undrar över i framtiden, jag kan datorer! :)

Anonym

Ett tips är att ha frågestund nu när du varit borta så länge och mycket tränings/vardagsinlägg är roligt allt läsa :)

Anna

Älskar när du videobloggar, vet dock inte om vad, kanske lite fototips eller så, olika studio ljussättningar, tips för natur/djur fotografering :)

ACIRES - Fotograf i Skåne

Träning och hur det ligger till med ditt företag just nu?

Malin Bergsell

Ja gör videos igen det var superkul att titta på :D

Paulina

Dina bästa foto och redigeringstips och tidigare erfarenheter kanske? (:

Simon G

Det var ju en mindre rolig start, hoppas det löser sig med datorn. :)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: