Semlelördag


Semlor var det här!
Har suktat efter semlor ungefär hela veckan så jag och Johan ställde oss och gjorde både vanliga och nutellasemlor ikväll. Var aspepp på nutellasemlor, men var inte lika imponerad av smaken.. Insåg att jag varken tycker om grädde eller nutella särskilt mycket så det var ju i onödan jag gått och längtat efter semlor, haha. Helt okej-fina blev dom iallafall!

Har ni testat dessa överhypade nutellasemlor? Sötsliskigt deluxe!

En ledig måndagJag har haft en så lugn förmiddag idag.
Har glidit omkring i mjukisbrallor, kaffe och lyssnat på musik. Pappa har köpt en kaffemaskin som gör världens godaste kaffe. Trodde aldrig jag skulle börja dricka kaffe. Rolig historia hur det gick till: När jag var aktiv med företaget sprang jag på möten titt som tätt och blev alltid serverad kaffe innan jag hann tacka nej, då kunde jag inte med att inte dricka upp det. Till slut vande jag smaklökarna och det började smaka ganska gott.. Haha.

Har som sagt en ledig dag idag, jag jobbar 80% och har därför nästan alltid minst en ledig dag mitt i veckan. Det är så himla skönt! Idag lagar jag en herrans massa matlådor som jag aldrig hade hunnit med annars. Förberedelse är verkligen A och O för att hinna med allt runt om träningen. Dessutom är det guldvärt att bara kunna ta fram en matlåda att värma när man kommer hem runt kl. 20.30 efter jobb och träning alla andra dagar. Nä, hörrni. Nu blir det lunch och sedan ska jag till gymmet och köra ett bröst/triceps-pass! :)
 
Är det förresten NÅGON som vet hur man ominstallerar sin MacBook till fabriksinställningar?! Har fortfarande inte lyckats och jag har testat allt jag kan..

Vart tog jag vägen?

Vad tycker ni om min bloggstart?
Kass va? Haha. Bloggen och allt är klart, men det är fortfarande att bota om dator som gör att jag inte är fullt så aktiv här ännu. Jag får det inte riktigt att fungera. Kom även en oväntat känslostorm och knackade på dörren häromdagen som gjort att jag varit lite instabil i några dagar. Ville bara uppdatera och tala om det så ni inte tror att jag gett upp redan... För det har jag inte, jag är pepp som aldrig förr!
 
Bjuder på ett självporträtt jag fotade för någon månad sedan så länge. Tack för den fina responsen i förra inlägget förresten, det gjorde mig glad!
 

Enkelt och kravlöst


Dåså mina vänner!
Då var det gamla utseendet på bloggen slängt i soporna. Trots att min dator som sagt är nästintill oanvändbar trotsade jag mitt obeftintliga tålamod och satte mig ner för att göra om bloggdesignen, det tog ett tag men nu är det klappat och klart. Det är en ganska stor förändring, men det känns passande i och med att bloggen inte kommer vara den samma som den var tidigare.
 
Jag jobbar knappt med foto längre, jag fotar knappt överhuvudtaget om jag ska vara ärlig. Detta är inte längre någon renodlad fotoblogg, utan det kommer bli en livsstilsblogg. Fotandet vill jag (och ska) ta tag i igen, men på en kravlös nivå där jag slipper känna mig pressad. Bloggen kommer fortfarande vara fylld med fina, bearbetade foton men det är den tidigare jobbrelaterade delen som kommer falla bort. Som ni säkert förstått sedan tidigare är träning något som jag gärna lägger min tid på, så det kommer nog trilla in ett och annat inlägg under den kategorin också... :)
 
Bloggens nya ledord: Enkelt, rent och kravlöst. Hoppas ni gillar!
 
(Jag vet att menyn täcks dom gånger det ligger en annons ovanför headern, ska fixa detta.)

Jag är på ingång

 
Hörrni, min dator har i princip kraschat.
Det är därför jag är lite försenad med att kicka igång bloggen igen. Har alltså inte glömt av er! Är inte helt haj på datorer, så det har tagit längre tid än vad jag trodde. Just nu håller jag på att säkerhetskopiera hela dator, status för tillfället är "1 430 088 objekt säkerhetskopieras". Ses nästa år typ? Så fort det är klart ska jag återställa hela datorn och sen ska allt vara i sin ordning.

Så länge får ni gärna kommentera om det är så att ni är intresserade utav några speciella inlägg. Många verkar vara nyfikna på träning, ska försöka blogga så gott jag kan om det. Utöver det, några förslag eller något ni är nyfikna på? :)