Frågestund!


Nä, hörrni. Vi kör en gammal hederlig frågestund!
Känner att det är dags för en liten recap med er, har förstått att det finns många tomma luckor med frågetecken att fylla. Ni får fråga precis vad ni vill. Om min knasiga gymnasietid, företaget, nuvarande jobb, intressen, träning, favoritfärg, bloggen eller vad ni än har på hjärtat. Jag ska försöka svara på allt. Kanske i en video?
 
Go, go, go! Jag vill ha mååååånga frågor :)

Fridag med pannkaksfrulle

 
Jag har inte skrivit så mycket om min träning och kost, men för tillfället går jag efter ett strikt kostschema som min coach lagt upp till mig. Inte alls särskilt rolig kost, består mest utav kyckling, grönsaker och potatis. Men det går superbra ihop med träningen för att nå målen jag har. Hur som, det jag skulle komma till - en dag i veckan (varje lördag) har jag en fridag där jag får äta precis vad jag vill. Igår när det dessutom var alla hjärtans dag firades detta med pannkaksfrukost! Hade tjatat om det typ hela veckan... Haha. Efter pannkakorna stod träning på schemat för att sedan komma hem och käka en hög med kräftor till alla hjärtans dag-middag. Blev alltså en lugn hemmakväll igår, helt perfekt! Hur spenderade ni gårdagen? Gjorde ni något speciellt? :)

På tal om någonting helt annat: Jag funderar på att dra igång en frågestund, bu eller bä?

Eldstad


Jag älskar brasor!
När jag och syrran var små hade pappa ofta tänt en brasa under vinterhalvåret, så stod vi där och värmde oss i handduk efter en dusch. Igår gjorde jag och Johan en brasa (eller okej, jag tittade mest på). Sedan kollade vi på serier hela kvällen. Ett tag nördade vi Merlin alldeles för mycket, nu har vi hoppat över till Homeland. Den serien är grym!! Ni måste se den, finns bland annat på Netflix. :)

Ikväll blir det bio, Fifty Shades of Grey! Vad jag hört så ska den vara grym, så jag håller tummarna! Har ni tänkt se den? Har ju vart himla mycket snack om den filmen.

En kopp kaffe med Dior


Ja, Ottilia var väl med på ett litet hörn också. Den där lilla pälsbollen kom intassandes i hallen när jag hängde av mig jackan, där och då avbröts vår konversation tvärt och jag stod mest och "ååååh":ade mig över hur söt hon var (katten alltså, inte Ottan). Kattungar är det sötaste som finns, vill bara krama ihjäl dom. På ett snällt sätt.

Vi drack kaffe och lilla Dior låg och kurrade på stolen bredvid mig, var lite distraherande när jag skulle försöka hålla igång någon form utav samtal med Ottilia samtidigt. När vi förflyttade oss till soffan var det hög tid att dra fram kameran. Inte nog med att Dior är fotovänlig, lägenheten är så himla ljus och fin så det kunde knappast bli bättre.

Mer katter till folket! Och det är nu! Flest till mig, tack!
Mvh, Crazy Cat Lady

En vit pälsboll


Det finns ett tillfälle då min kamera ALLTID åker med.
När det finns katter i närheten. Katter och cola - mina stora laster här i livet. Idag hälsade jag på Ottilia för att klappa hennes nya familjemedlem (okej, kanske åkte dit liiiite för att hänga med Ottilia också). Ser ni hur mini hon är? Så söt att jag dör! Bilden är från min instagram, där hittar ni mig under namnet "michaelaa". Bilderna tagna med systemkameran är på väg in i datorn, ni får se dom imorgon. :)