Fototräffen 2014 ställs in

Flera har hört av sig och frågat om årets Fototräff och tyvärr måste jag meddela att vi har valt att ställa in årets Fototräff.
Jag har kört en fototräff varje år sedan 2010. Därför känns det så himla surt att bryta trenden i år, speciellt med tanke på hur uppskattat det är och hur mycket det har utvecklats sedan första gången. Men tyvärr har vi inte haft tiden att styra upp detta evenemang i år, det är mycket jobb och framförallt tid som krävs för att planera dessa träffar. Både jag och Ottilia har haft fullt upp denna våren och att göra något halvdant finns inte på kartan för oss, därför var vi tvugna ställa in träffen i sommar. Detsamma gäller kurser och workshop, även där blir det en liten paus tillsvidare.

Jag är jättestolt över allt som vi lyckats åstadkomma med Fototräff och jag ser fram emot att fortsätta utveckla hela konceptet när vi har mer tid. Tills dess kan ni följa oss på facebook så att ni inte missa några nyheter eller spännande händelser!

Kram, puss och tack på förhand för förståelsen!

 P.s Det suger att inte få träffa er i sommar...

För jag har tagit studenten!Här har ni anledningen till varför jag varit alldeles för frånvarande.
Jag har tagit studenten!! Ni som hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag hoppade av gymnasiet två gånger? Vad jag inte berättade var att jag påbörjade gymnasiet en tredje gång, denna gången på ett distansgymnasium. Det är bara mina närmsta vänner som vetat om det (inte ens släkten har vetat), anledningen till det var för att jag inte visste om jag skulle klara av att ta mig igenom skolan och ville få undan så mycket press som möjligt.

Men nu efter 3 år av slit samt en och annan tår är jag ÄNTLIGEN klar. Ni förstår inte vilken lättnad detta är för mig. Jag har tänkt berätta mer om mina studier och vad som hänt sedan jag hoppade av gymnasiet första gången, men först måste jag bara landa ordentligt. :)

FYFAN vad skönt att släppa detta och kunna gå vidare i livet.