Fota landskap med oss


Foto: Magnus Lindbom
 
Ni missar väl inte tillfället att bli bättre på att ta landskapsbilder med Magnus Lindbom som Fototräff ordnar 9-10 maj i Stockholm?
På fredagen kommer Magnus berätta om hur han tänkt när han tagit sina bilder och under lördagen kommer vi vara på Ingarö och fotografera med handledning och hjälp av Magnus. Han kommer lära oss mer om hur man ska hantera ljus och komposition för att skapa mer uttrycksfulla bilder.
 
Är det något jag är kass på så är det landskapfotografering och jag har aldrig förstått hur man "gör" för att få bilderna intressanta. Jag kan inte se något intressant att fota när jag ser natur och därför är jag superpepp på denna workshopen, för jag vill ju så himla gärna lära mig. Fler som känner igen sig? Häng med vettja! Det kommer bli amazing!! :)
 
Ni kan läsa mer om kursen och anmäla er här.

Senaste vårdagarnaHerrejösses vilka härliga dagar det har varit!
I förrgår invigde vi grillen (vilket är sent för att vara vår familj) och igår hade vi "äta middag på altanen"-premiär. ÄLSKAR VÅREN. Det är väl sjukt hur mycket lite värmade solljus gör, livet blir genast snäppet roligare. Ska lägga mig på altanen och lapa sol till någon skön podcast hela eftermiddagen och ikväll blir det gymmet. Såg att jag hade fått några läsarfrågor om träning som jag tänkte besvara i ett blogginlägg.

Jag har förresten blivit mer aktiv på Instagram nu igen, bilderna i inlägget är tagna därifrån. Vill ni följa mig där också så heter jag "michaelaa".

"Michan, vi måste prata allvar"


Det var så Ottilia fångade min uppmäksamhet häromdagen.
Vad hon ville prata allvar om? Näe... Bara om mitt bloggande. Hon fick rollen som min bloggcoach och uppenbarligen sköter jag mig inte så bra. Rackarns... Det är så lätt att glömma bort när jag inte har rutinen inne! Och vad bloggar man egentligen om när man inte har gjort något märkvärdigt?

Har iallafall suttit på Espresso House med Ottilia nu på kvällen och jobbat med kommande kurser osv som Fototräff håller i. Nu sprang hon precis till spårvagnen, jag tänkte sitta kvar en stund och jobba lite till. Tror minsann jag ska börja åka in till caféer på dagarna igen, det är mysig och man störs inte av alla dom där vardagsgrejerna som finns hemma.

Efter en hektisk vecka

Nämen tjeeeenaretjenare!
Jisses vilken hektisk vecka det var förra veckan. Det var massa träning, syrran tog körkort (tjoho!!), jobb och så hade vi "tea and scones"-kvällen. Min skalle är fortfarande inte helt med på att jag börjat blogga igen, så efter två bloggfria dagar var det som bortblåst haha... Jobbar på det! ;)

Hur som helst, förra onsdagen hade vi (Fototräff) som sagt en jättetrevlig "tea and scones"-kväll i samarbete med Studiografen. Vi var ett gött gäng som käkade scones (typ världens godaste...), drack te, tjötade foto och bland annat diskuterade Vampire Diaries. Dessutom blev alla som ville plåtade i studion av Antony. Det var verkligen en fullträff och jag hoppas det blir fler sådana här kvällar framöver! :)

Mitt upp i allt det trevliga glömde jag såklart bort att jag hade kameran med mig, så tyvärr kan jag bara bjuda på tre små tjuvkikar från kvällen...