Ett sms och några jordgubbar senare


Så sitter jag här och skriver ett blogginlägg.
Det där "en bild i timmen"-projektet blev ju aldrig av som ni kanske märke. Varför? För jag har bara legat i solstolen dagarna i ända sedan dess. Det hade inte blivit några roliga bilder utav det, haha... Nu blev jag iallafall mer eller mindre tvingad till att blogga, som ni kan se. Största anledningen till att jag skjuter på att blogga nuförtiden är min dator. Den är så fruktansvärt seg, det tog mig en timme att fixa bilderna i detta inlägget. När jag var klar med det var jag tvungen att maila bildera till mig själv för att sedan låna pappas dator, ladda ner bildfilen för att sedan logga in på bloggen och skriva inlägget här. Det är liksom inte så att jag skriver inlägg i ett naffs precis... När det blir ett sånt jäkla projekt är jag inte jättesugen på att göra det heller. Ny dator hade inte suttit helt fel.

Jaja, nog med klagandet. Känns som bloggen har blivit en enda stor klagoblogg om att jag inte bloggar haha. Idag har jag iallafall slukat en massa jordgubbar och än är jag inte klar! Ska träffa Olivia om en stund och vi tänkte sätta oss på en brygga och möla i oss ännu fler. Jordgubbar är ju livet. Kameran åker med, köpte ett 35mm i New York och känner att det minsann måste användas. Fota är inga problem längre (tappade ju inspirationen till att fota där ett tag), desto värre är det när dom ska redigeras i min dödsdömda dator... BLÄ.

What saltvatten does to your hairWow, wow, wow...
Vilken värme! När jag körde hem från havet idag stod termometern på 31 grader. TRETTIOEN. Det var minsann ett smart drag att ta min badväska och åka iväg till Näset imorse tillsammans med syrran och Ottilia. Det fläktade alldeles perfekt för min smak (jag dör av stillastående värme), det kändes långt ifrån så varmt som det var. Håret blev sådär härligt salthavs-stelt... och lockigt, vilket är betydligt mindre härligt för mig som mest av allt bara vill ha rakt hår.

Imorgon tror jag att jag ska köra "en bild i timmen"-projektet. Kan bli kul! Eller helt astråkigt. Får väl hitta på något spännande så det inte bara blir lata bilder i solstolen. ;) Hur många timmar ska man köra förresten? Från det att man går upp till att man går och lägger sig? Eller blir det för mycket? Äh, jag tror jag kör på det i vilket fall. Publiceras med andra ord på fredag isåfall!

Nu ska jag ut och njuta i kvällssolen, smält inte bort i värmen vänner!

Uthängd och utskälld...

...för att jag inte bloggar.
Det var det jag drömde inatt, haha.. Så när jag vaknade i morse fick jag naturligvis skuldkänslor. Som jag har sagt tusen gånger om så vill jag faktiskt blogga, men jag gör i princip ingenting på dagarna just nu. Vad ska man blogga om då? Dessutom är jag så van vid att inte blogga och då blir det ännu mer onaturligt. Tänk att något som var min vardag förr känns så främmande nu. Jag kanske skulle köra en sådan där "en bild i timmen" under en dag? Är minsann lite sugen på att plåta något självporträtt också!

Och om ni undrar vart mina studentbilder tog vägen så är ni inte ensamma om det. Jag gråter blod över att minneskortet med alla bilder är spårlöst försvunnet. Jag MÅSTE hitta det.