En lugnare fredag

 
Idag är första fredagen på länge som jag inte gör någonting.
Ena sekunden tycker jag det är skönt att bara ligga hemma och andra känner jag mig bara rastlös. Nu ligger jag iallafall här i min säng, lyssnar på musik och bloggar. Har funderat mycket kring bloggen det senaste, jag vill ju göra någon förändring. Ny bloggdesign är ett måste, det har jag sagt länge. Är inne på att flytta till någon bloggportal igen också... eller ska jag stanna kvar på eget webbhotell? Mycket tankar och desto mindre verkstad. Vi får se vad som händer framöver. Ska bara bestämma mig.

Annars då? Jodå, livet rullar på i vanlig ordning. Syrran fyllde 18 år häromdagen och vi fick då reda på vart vi ska åka på den "hemliga resan" som jag fick i 20-års present (kombinerad födelsedagspresent till både mig och syrran). Gissa vart?! NEW YORK! Så länge jag tjatat om att åka dit... OM jag ser fram emot resan! Kan det inte bli maj nu direkt?

En liten årsresumé

Hej vänner och god fortsättning på det nya året!
I slutet av varje år brukar jag göra en sammanfattning av året som gått. I år blir det dock en lite enklare resumé än vad jag gjort tidigare. Här får ni några guldkorn från mitt 2013:

Åkte till London med Ottilia (som jag fortfarande inte bloggat om, skäms..).

Fyllde 20 år och blev asglad för att jag lyckades blåsa ut alla 20 ljus, haha.

Hade vår årliga Fototräff.

Hängde med dessa sköna fotobloggare!

Bytte mer eller mindre ut kameran mot gymmet (ska berätta mer om det i kommande inlägg).

Köpte bil!

Hängde i en isbar när mamma fyllde år.

Många glada sommardagar.

2013 överlag: Ett lika bra som dåligt år. Det har verkligen varit en nyttig bergodalbana och ett år där jag letat efter mig själv. Ni vet en sådan period som vi alla går igenom någon gång.

Trots att jag tror det varit välbehövligt att ha ett år där jag knappt rört kameran vill jag definitivt börja använda den mer igen under 2014. Jag saknar att inte ha så mycket bilder att kolla tillbaka på som jag haft tidigare år. Och självklart hoppas jag att motivationen för bloggen ska komma tillbaka igen. Tusen tack för ännu ett år! <3