Vad sägs om en Fotoweekend?

Fototräff fortsätter som sagt att utvecklas... Senaste var ju en nysatsning på att kunna erbjuda olika kurser (aktuellt just nu: retuschkursen med fåtal platser kvar!). Under våren har jag och Ottilia haft funderingar på att dra ihop en Fotoweekend 10-14 juli 2014. Det kommer bli hela tre dagar fulla med workshops, kurser, fotande, bad och en massa äventyr! Innan vi jobbar vidare på denna idén vill vi såklart kolla med er om detta är något ni hade velat hänga med på. Såå... Om ni tycker detta låter som en rolig grej - lämna jättegärna en intresseanmälan, då får ni även tillgång till mer info allt eftersom vi kommer längre i planerandet. :) Här lämnar du din intresseanmälan. Tack!

Det här är jag

"En till bild, sen skiter jag i't." Från början försökte jag slänga lite snyggt med håret, hitta roliga vinklar och poser men det slutade såhär. Michaela, rakt upp och ner utan några konstigheter. Det behöver inte alltid vara så avancerad, jag gillar simpelt. Det känns som jag för en gångskull faktiskt lyckades fånga mig själv på bild. Vad tycker ni om bilden? :)

Bli ett proffs på retusch

Oj, oj, oj.... Efter att ha varit frånvarande på tok för länge är jag nu tillbaka och dessutom med fantastiska nyheter... Idag lanserar Fototräff en ny kurs! Lördagen den 12 oktober tillsammans med Philip Engström är det dags att bli ett proffs på retusch. "Att ta ett bra porträtt är en sak, men att sedan svinga trollstaven över den, så att den blir helt outstanding är något helt annat – och det är just det som du ska få lära dig i denna kurs. Som deltagare finns inga krav på speciella fotoskills eller förkunskaper i Photoshop – men när dagen är slut kommer du att kliva ut med förmågan att retuschera porträtt med samma tekniker som branchens ledande retuschörer använder till bilderna vi ser i bland annat Vouge och Vanity Fair!"
När: Lördagen den 12 oktober, kl. 10-17
Var: Stockholm
Förkunskaper: Inga speciella förkunskaper krävs
Pris: 695;- (lunch ingår) Mer info & anmälan: Fototraff.com