Fototräff ♥ Fotomässan

Ni har väl inte missat att Fotomässan nu den 22-24 november? Oj, vad jag har längtat efter att berätta denna nyhet! I våras blev jag kontaktad av Fotomässan som uppmärksammat bland annat min blogg och allt jobb som gjorts med Fototräff. Så när dom frågade om jag ville hänga i sociala medier-loungen under mässdagarna för att blogga och förhoppningsvis få träffa och hänga med alla er tackade jag ja på stört! Inte nog med det, vi på Fototräff fick även möjligheten att anordna en liten fototräff så under lördagen (23/11) kommer det ske. Mer information och hur ni anmäler er (kommer vara begränsat antal platser) återkommer jag med när det börjar närma sig. I samband med detta kommer Fototräff släppa nya kurser och workshops som kommer hållas både i Stockholm och Göteborg. Det gillar vi! Som vanligt kan ni hålla er uppdaterade på vår facebook-sida. :)

En inblick i retuschkurserna

I helgen hade vi på Fototräff två härliga gäng som blev proffs på retusch. Under både lördagen och söndagen guidade kursledaren Philip Engström våra kursdeltagare genom Photoshop-djungeln och efter ca. 7 timmar framför datorerna tror jag minsann att vi alla kände oss som proffs. Philip var grymt duktig och väldigt pedagogisk. Jag håller verkligen tummarna för att vi kan köra denna uppskattade kursen fler gånger. :)

En regnig lördag

michaelaa @ Instagram

Vilket innebär en ligga-nerbäddad-i-sängen-med-en-kopp-te-dag. Idag är första dagen på väldigt länge jag inte har något planerat. Nu för tiden är det först sådana dagar jag kan förmå mig att blogga. När det inte finns något annat som ligger och gnager i bakhuvudet. Så för att besvara er som frågat om jag slutat blogga så är svaret nej. :) Just nu är det bara ganska oregelbundet med uppdateringar, av många olika skäl men främst pga att jag har insett att jag faktiskt inte kan lägga 100% på allt jag håller på med samtidigt. Det ska bli skönt och befriande när jag äntligen kan berätta för er vad det är för grejer jag hållit på med! :) Alla mina dagar just nu ser i princip likadana ut varje dag. Det är jobba, träna, äta och sova som går på repeat. Dock med ett litet undantag för igår, när jag fick ett plötsligt behov av att göra om hela mitt rum... Tog bara cirkus 12 timmar och både mamma och pappa var väl lagom glada när dom möttes av mina möbler utspritt lite varstans i hela huset. Haha. Bra blev det iallafall! Så nu sitter jag här i ett kliniskt städat rum och med en nyrensad garderob (vet inte hur länge jag dragit mig för att rensa den...). Har lovat att ni ska få se mitt rum säkert 100 gånger, ni ska få er en liten rundtur så snart jag fixat alla smågrejer. Typ som att köpa en taklampa, det är 2-3 år sedan jag bytte rum nu och jag har fortfarande inte orkat fixa en... Tillslut blev mamma så trött på den där fula glödlampan som bara hängde där så hon köpte en skitful lampskärm på Ikea för 10 spänn som hon satte upp, haha. Nej, nu ska jag dricka upp mitt te innan det kallnar och sedan kanske ta en sväng till Ikea för att uppgradera 10 kronors-lampan. ;) Hoppas allt är bra med er, ni får gärna berätta vad ni haft för er senaste tiden! Tycker det är så kul att läsa :)