Live direkt från Fotomässan


Undrar ni vad som händer på mässan i helgen? Vad som händer i vår monter? Vilken monter får man inte missa (förutom vår?)? Var hittar man kaffe? Var vilar man benen? Vad missar ni som inte kan närvara? Och allt annat ni undrar, ställ frågor!! :) Start kl. 16.30.

Vi är igångMonter B10:10 (precis vid sociala medier scenen) är det som gäller i helgen!
Vi har äntligen kommit igång nu, fått upp alla affischer och redan hunnit träffa några av er. :) Ni vill inte missa att komma förbi här, många nya kurser är lanserade och dessutom har vi en grym Instagram-tävling där man har chans att vinna en kamera. Dessutom kör vi liveblogg i eftermiddag kl. 16.30 spana in bloggen då eller kom förbi och joina vettja!

Bloggar vidare senare... Räknar med att maratonblogga idag!

Michan checkar in på både blogg och hotellNu ni, i helgen ska det bloggas så det bara visslar om det!
Kom nyss upp till Stockholm och checkade in mig på hotellet. Imorgon drar Fotomässan igång och jag är galet pepp! Jag kommer hänga i sociala loungen (monter B10:10) hela mässan så jag hoppas verkligen att ni kommer dit och kramas och snackar skit med mig. :) Inte nog med det så vet ni ju att Fototräff har styrt upp en liten meet up (läs mer här) och dessutom kommer vi lansera en herrans massa nya kurser och workshops nu i samband med Fotomässan. Vi har skrivit ut massa snygga affischer som vi kommer sätta upp med all info, don't miss!!

Ses vi på mässan i helgen? :) Hoppas det!

Anmälan till träffen på Fotomässan

Nu är det dags att släppa platserna till träffen vi kommer ha på Fotomässan i Älvsjö nästa helg! Träffen är nu på lördag den 23:e kl. 12.45 och vi kommer hålla till i en lokal inne på mässan (mer info skickas ut till dom anmälda). Under vår lilla meet up kommer Emma "Rockfoto-Emma" Svensson som bl.a. jobbat för Elle kommer förbi och berättar om sina bästa bilder. Mattias från Moderskeppet kommer och föreläser om marknadsföring för fotografer. Vi kommer även presentera alla nya kurser som Fototräff släpper i samband med mässan. Alla som kommer på träffen får även rabatterat entrépris. :) Anmäl sker till: anmalan@fototraff.com. Det finns endast 30 platser, så det är först till kvarn som gäller!

LIVEBLOGG!

Liveblogg á la Michaela med Isabella & Ottilia som sidekicks. Såhär underhåller vi (jag) oss en fredagskväll, med start kl. 22.36.