Morsdag

Grattis till alla mammor! Men mest till min... ;) Vi har firat med en rosa tårta och present. Syrran och jag gav mamma 6 st glas hon önskat sig och chokladpraliner från Kahl's, tror minsann att det gick hem! Jag tycker det är så kul hur olika alla firar dessa "traditioner", en av mina vänner firar inte alls medan vi här hemma alltid har köpt presenter. Nästan som en extra födelsedag, fast i lite mildare grad. Hur gör ni hemma hos er? :)

71% batteri kvar

Yep, jag sitter fortfarande i köket och jobbar...

Man vet att man har haft en effektiv dag när mobilen har 71% batteri kvar när man går o lägger sig. Och vem hade det igår? Jag! Det var fullt fokus hela dagen igår, sedan gick det lite utför på kvällen innan jag hittade tillbaka till arbetsflödet igen. Slutade med att jag satt uppe till halv två, det var minsann ett tag sedan det hände! Trots att jag fick mycket gjort så blev jag inte klar, så nu blir det till att återuppta där jag slutade och köra en lika effektiv dag idag. Vi får väl se vad mobilbatteriet säger idag när jag är klar... Blev förövrigt väckt av pappa som tog tre miljoner bilder på mig och sa: "Så! Nu har du bilder att blogga!". Tror vi skippar att blogga dom osmickrande bilderna... ;)

Matade firrar med fötterna

Ops... Ännu en kaosvecka.. När jag har 1000 miljoner grejer att göra (okej, kanske något överdrivet...) har jag jättesvårt att fokusera på varje enskild grej och blir bara superstressad istället. Det är därför bloggen lätt har hamnat i kläm nu på senare tid. Jag jobbar på det! Men, nu var det firrar vi skulle snacka om. 1500 stycken för att vara exakt.. Hela familjen var på fiskspa när vi var i Stockholm senast. Det kan ha varit det äckligaste och konstigaste jag gjort på väldigt länge. Fiskar ÅT alltså på mina fötter?! Bara det faktum att jag tycker fötter i sig är vidrigt (fråga mig inte varför), men nu skulle massa fiskar käka på dom också?! Det "pirrade" i hela fötterna och kändes i princip som att dom var på väg att somna. Gud... Kul att testa på iallafall! Har ni testat det någon gång? Eller vill ni testa? :)

Grym testfotografering

Strålande sol + testfotografering = Glad Michaela Fotade ett så himla fint par i Trädgårdsföreningen idag, det var en testfotografering inför Rebecca och Filips bröllop i juni. För mig var den en fröjd att fota dom, spontana och härliga! Hoppas jag kan visa er några bilder senare. Efter fotograferingen bjöd jag mamma och pappa på lunch innan vi åkte vidare till mormor och morfar. Helt perfekt dag. Vad har ni hittat på?

Isbar

Besöka en isbar - check! Efter en snabbvisit i Stockholm är jag nu hemma i Göteborg igen. Vi bodde på hotell Nordic Sea där har dom en liten isbar, som vi i onsdagskväll besökte medan syrran var på konsert. Kul (och kall, haha) upplevelse! Efteråt åkte vi vidare till restaurang Gondolen och åt fantastiskt god mat med utsikt över Stockholm. Och igår lät vi några stackars fiskar käka på våra fötter... Bilder i nästa inlägg!

Kan inte vi komma till Vappi, får Vappi komma till oss

Jag och Ottilia är stammisar på Vapiano. Vi käkar där varje gång jag är i Stockholm (och som vi kommit fram till, så är det ofta..). Eftersom Ottilia bara har en 1h lunch fick jag helt enkelt komma med ett Vappi-bud halv två till hennes jobb. Mycket nice! Till något annat... OJ, vilken bloggkick jag fått idag! Det var längesedan jag sprang på någon av er läsare, men idag kom minsann alla på en gång. Så himla, himla, himla kul att träffa er! Blir alltid så glad när ni kommer fram och hälsar. Träffade bland annat söta Kamilla som jag tog en bild med inne i världens mörkaste butik. Sparar alla bilder tillsammans med läsare, precis som jag göra med fina kommentarer. Det är typ världens bästa grej att kolla tillbaka på när man känner sig lite nere. Eller ja, det är egentligen världens bästa grej att titta på närsomhelst! :) Nej, idag fick jag minsann en påminnelse om varför jag bloggar. Tänk att ni är så många som följer mig? Det är inget man vill slänga bort bara sådär, ni äger! PEPP, PEPP, PEPPPP!!!

Halvdöd Michaela vandrar runt i Stockholm

Jahapp, då var jag åter i Stockholm. Har varit här en gång i månaden sedan december förra året och nästa månad kommer jag igen (är ju fototräff då!!), men efter det får det nog allt bli en liten paus med dessa tågresor. Haha. Denna gången är jag dock uppe med hela familjen, mamma fyller år imorgon och tyckte det skulle vara kul att fira sin dag här. :) Syrran och jag tog 6-tåget upp (är lagom trött nu..), så nu har vi precis checkat in på hotellet och ska dra en runda på stan. Mamma och pappa tog en lite mer human avgångstid (kl. 15), dom kommer upp först vi 18-tiden. Nu får jag nog rappa på, ska hinna luncha med Ottilia senare också! Och ett litet P.S... Håller på med London-bilderna, så dom dyker upp snart. :)