Modellfotograferingen i Frihamnen

Fototräffen dag 1: Modellfotografering! Om jag får säga det själv... Modellfotograferingen blev SÅ grym i år! En stor förbättring jämfört med tidigare år. Det var en sådan lättnad att vi delade upp modellfotograferingen och "öppet hus"-delen över två dagar. Man hann liksom slappna av och ta in vad som hände istället för att bara springa runt som en yr höna. Totalt var det åtta stylade och sminkade modeller som blev fotade av 30 deltagare (dock inte samtidigt, haha). Nyx Cosmetics stod för makeupen och Salongen stylade modellerna hår, det blev riktigtriktigt bra! Efter att alla deltagare fotat modellerna var det fika- & Vitamin Well-paus innan det var dags att dela ut goodiebagsen. :) Vill tacka alla medverkande (deltagare, sponsorer och modeller) tusen gånger om, det här gjorde vi allt bra!!

Glad midsommar!

Glad midsommar mina favorit-bloggläsare!! Efter att ha kommit hem från Stockholm och Fototräffen (som jag ska blogga mer om nu i dagarna, har knappt suttit vid datorn sedan dess) röjde jag undan några jobbgrejer, sedan packade jag väskan och åkte till Båstad i torsdags. En av mina bästa vänner bor där över sommaren, så vi var ett gäng som åkte ner och firade midsommar hos henne. Det var riktigt trevligt! Hade dock inte med mig kameran och det var ju inte lika trevligt, haha.. Förgyller därför detta inlägget med en snurr-bild från midsommar 2011 i Hamburgsund. :) Förresten, i år gjorde jag en egen midsommarkrans för typ första gången någonsin! Efter mycket slit blev den tillslut godkänd!! Har dock ända sedan jag satte på mig den trott att jag numera har tiotusenmiljoner småkryp i skallen... Uhhh!

Fototräffens sponsorer 2013

Halsband från by Billgren Presentkort från Caseapp och Fotoklok Fototidning från Kamera & Bild Hudvårdstester från Dermalogica Putsduk från Scandinavian Photo Fotobok från Pagina (endast för modellworkshop-deltagare) Videokurser från Moderskeppet Dessa priser tävlades ut på Fototräffen: Hudvårdskit från Dermalogica Sony NEX-5R från Scandinavian Photo Fotobok från Moderskeppet Fotoväska från Fotobag
Detta var alla våra fantastiska sponsorer i år. Jag vill rikta ett stort varmt tack för att ni tror på Fototräff och vill vara med på ett hörn. Passar även på att tacka Nyx Cosmetics muor Frida Skoglund och Isabelle Blomqvist som gjorde ett kanonjobb med sminket på våra modeller, Denise och Sarah från Salongen som fixade alla modellers hår och Antony Sastre som kom och höll en grym workshop om speedlights. Tack till alla medverkande! Snart kommer fler bilder från båda dagarna, men nu måste jag sova (igen..). Är helt slut efter denna grymma helg!

Vilket gäng!

Oh shit... Vilken dag! Modellworkshopen gick kalasbra och jag är så himla nöjd. På bilden ser ni världens härligaste fotogäng. Grymma hela bunten! Nu är klockan strax över midnatt och jag har precis lyckats bli klar med all modellinfo som strulat i flera timmar.. Skönt att jag lyckades lösa det iallafall. Ska berätta mer om workshopen imorgon, men nu måste jag sova. Imorgon är det dags för dag 2 av Fototräffen. Jag hoppas att vi ses då! Kl. 11 vid Koppartälten i Hagaparken är det som gäller. :)

Fruktfat en söndagskväll

Som jag nämnt innan har jag blivit en riktig sucker för frukt & bär. Då kan ni ju gissa att jag blev sådär lagom glad när mamma kommer med detta härliga fruktfat nyss! Har det blivit mycket matbilder det senaste i bloggen eller? Kan bara inte låta bli! Jag fotar inte alls mycket privat nu för tiden, utan det blir mest jobb min energi går till, men är det något jag fotar så är det bannemej allt ärbart. Min favvis just nu (att äta, inte fota haha..): Jordgubben! Kommer lätt vara favvisen hela sommaren! Vilken/vilket frukt/bär är eran favvo? :) Kollade förresten igenom alla era Instagram-konton i förra inläggets kommentarsfältet förut, det var kul! Gillade och/eller kommenterade hos alla som inte hade låst konto. Har trillat in lite fler kommentarer sen dess, så ska såklart spana in dom kontona också :)

Sommarkvällar

Dessa sommarkvällar är ganska oslagbara. Denna bilden fotade jag med iPhonen för några kvällar sedan och redigerade den sedan i appen Afterglow. Jag tycker det är så himla kul att fota med mobilen och sedan sitta och redigera i olika appar. Det är sådan skillnad från att sitta i Photoshop med bilder från systemen, jag gillar den kontrasten. Instagram är ju typ världens bästa uppfinning för detta mobilfotandet! Vad heter ni på Instagram? Vill spana in era konton! :)

Bloggproblem och sånt där kul

Ahhhhh! Jag har varit SÅ himla frustrerad! Har inte kunnat logga in på bloggen sedan senaste inlägget. Sitter som ett frågetecken och glor på en datorskärm utan att ha en aning om vad som är fel eller hur jag löser det. Nackdelen med att inte ha bloggen på en bloggportal... Finns liksom ingen annan att fråga än mig själv. Herregud, vilket osäkert kort. Jaja, nu fungerar det igen, ingen skada är skedd (som jag upptäckt än iallafall..) och jag känner mig lika nöjd som jag ser ut på bilden ovan. ;) Apropå bloggen, det behövs en helrenovering utav den. Eller vad säger ni? Själv är jag oerhört trött på detta utseendet nu.