En massa videobloggandeI torsdagsmorse stack jag hem till Ottilia och beställde en klassiker till frukost.
Det vill säga en äggmacka. Vi käkar och har alltid käkat det när vi äter frukost tillsammans, bästa frullen. Eller ja... Näst bästa iallfall, för på första plats ligger just nu rostad lussebulle (ja, man kan äta det som första mål på dagen). Mmmmm...

Hur som haver, därefter tog vi spårvagnen in mot Nordstan för att hänga med Elin en stund innan hon rullade hemåt med tåget. Det är synd att vi tre inte träffas oftare, alltid så himla kul! Medan jag gick runt och var glad för att jag faktiskt ens hade med min kamera (även om jag typ bara plåtade dessa två bilderna...), så sprang både Elin och Ottilia runt och videobloggade/filmade för fulla muggar under vår fikapaus och allt rännande i butiker. Snart ska bannemej jag också vara igång med både bloggande och vloggande...

Årets bästa julklappstips!

Orginalbild: Sara Landstedt (som håller i bröllopsworkshopen)


Ren gissning nu bara... Dom flesta av er som läser min blogg är fotointresserade?

Tänkte väl det! Jag vill bara passa på att tipsa om Fototräffs alla kurser och workshops, vi lanserade som sagt ett gäng nya i samband med Fotomässan. Perfekt önska sig i julklapp! Det känns som vi fått riktigt bra bredd på kurserna och att det nästan finns något för alla. :) Ni kan läsa mer om varje kurs om ni klickar på respektive länk eller går in direkt på hemsidan.

Stockholm
15 februari - Börja retuscha, 995;-
16 februari - Bli ett proffs på retusch, 1895;-
9-10 maj - Landskapsfotografering, 1795;-

Göteborg
25 januari - Lär dig guida modeller, 695;-
1 februari - Börja retuscha, 995;-
2 februari - Bli ett proffs på retusch, 1895;-
1 mars - Bli en speedlight-mästare, 695;-
12 april - Bröllopsworkshop, 1795;- (endast en plats kvar!)

Andra advent med en nykomling i GöteborgOttilia
har äntligen flyttat till Göteborg!

Det har jag firat med att befinna mig i hennes lägenhet varje dag sedan hon flyttade hit förra veckan. Även i söndags med andra ord, på andra advent. Vi hängde bland annat på IKEA för att sedan bygga ihop möbler (som videon visar - jag var räddaren i nöden när Ottilia tabbade sig...). Vad vi gjorde mer får ni se om ni kollar på videon. För Ottilias framtida vardagsvideos ska jag vara lite mer förberedd och försöka att inte se ut som hej-kom-och-hjälp-mig. ;)

Och vad hände där?

Bild 1: Det superfräscha hotellrummet jag bodde på. Bild 2: Ottan & jag i vår snygga monter!


"I helgen ska jag blogga som aldrig förr"

Det publicerades två inlägg under Fotomässan och sedan var det tyst här igen. Vad hände egentligen? Jag var tyvärr tvungen att åka hem helt oväntat på lördagen, men jag är superglad över dom dagarna jag stod på mässan. Det var skitkul, dels för att få promota Fototräff men allra mest för att få träffa er! Jag ska se om jag kan dra ihop några inlägg om Fotomässan nu i efterhand, om ni vill läsa mer om hur det var? :) Dessutom börjar det klia lite i mina bloggfingrar nu igen, det kommer ju och går det där. Som jag har sagt innan ska det bli sådan befrielse när jag kan nästa år kan fokusera på det jag tycker är roligt igen, vilket bland annat är bloggen. :)