Dryg modell

För någon månad sedan hängde jag med Olivia till stallet för att föreviga hennes lille häst. Kan säga såhär: Den hästen ska inte satsa på någon modellkarriär, jösses så omotiverad haha. Filmade lite korta klipp under dagen som jag sedan klippte ihop. Vad tycker ni om sådana här simpla "vardagsvideos"? Bra eller dåligt? :)

Iskall fotokurs

Idag hade jag fotokurs på Trädgårdsföreningen med duktiga Cornelia. Allt gick superbra och vi hann testa dom flesta typer av ljus. Dock var det is-is-iskallt! Tur att vi hade tålmodiga modeller. ;) Mina händer sticker och svider nu när dom börjar tina upp... Mina fötter ska vi inte tala om. Converse är ingen bra sko. Tänkte att jag kanske skulle köpa mig ett par vinterskor i år så jag slipper förfrysa, haha.

Live till 20.00!

Porse Schalin

Nikon D800 + 50mm f/1,4G Modell: Rebecka Porse Schalin

En halv miljon cykelturer i Göteborg

Idag gick kameran varm på Styr & Ställ's presskonferens. Tydligen har vi i Göteborg cyklat en halv miljon cykelturer sedan 2010. I samband med det hölls en presskonferens vid kommunhuset där dom även berättade om nyheterna för Styr & Ställ. Där bland alla journalister och kameramän fick jag "trängas". Att redigera dom bilderna blir kvällens underhållning, iallafall tills "Mitt liv är ett skämt" börjar. P.s Missa inte tävlingen på min facebook-sida!

På vägen till Kalmar

I sällskap av mamma rullade jag ner mot Kalmar. Det låter ju nästan som om det är nutid, men det är det inte. Det är ett ganska bra tag sedan jag körde ner dit. Vi åkte på sådana små kringelikrock-vägen längst platta, vackra landskap i skymningen. Kan tro att mamma blev tokig på mig när jag då och då helt plötsligt fick för mig att tvärnita, köra in till kanten och försvinna iväg med kameran en stund. Det var allt bra fint det... ...även om mamma stod i bakgrunden och tjatade hål i huvudet om att vi skulle åka vidare. ;)

Mdphotos.se

Jösseeeees vilka dagar... Har suttit med hemsidan fram och tillbaka hela veckan. Har knappt hunnit reflektera över att jag ska hinna med annat också... Det har varit problem med det mesta känns det som. Precis när jag hade kommit in i "flowet" så fick webbhotellet problem med sina servrar så hemsidan låg nere i ett par dagar. Men nu är det äntligen klart! Hemsidan är uppdaterad med bilder, texter och lite smått i designen. Stilrent och simpelt.
Spana in hemsidan här: www.mdphotos.se, kommentera gärna vad ni tycker! Förresten! Snart är jag uppe i 2000(!!) likes på facebook, så coolt! Gilla mig här :D

Fab Mamas Blog Event

Nikon D800 + 50mm f/1,4G (på kvällen Tamron 28-70mm f/2,8)

Mammor så långt ögat når. I lördags samlades ett gäng härliga bloggmammor på Fab Mamas Blog Event som höll till på Hällsnäs i Mölnlycke. Jag var där och förevigade dagen från början till slut. Det bjöds på bland annat lunch, föreläsningar, mässa, skrattgympa, pimp my tårta med Almondy, flera goodiebags och galet mycket priser. Senare på kvällen blev det middag och dans. Och mammor kan dansa alltså, jösses vad det svängde! ;)

Pappsens dag

Hipp, hipp, hurra för pappsen! Igår vad det pappas dag. Det firade vi med en supergod och supersnabb brunch innan jag tyvärr var tvungen att åka iväg och jobba. Men det blev bra ändå. Och pappa som inte önskade sig någonting ("jag har ju redan en fantastisk fru och.... två barn.") så var han nöjd med sina presenter. :) Jag som jobbade 14h igår är lagom trött idag... Gick upp vid 15-tiden, haha... Jösses, vandrande zombie på ingång. Måste fixa alla bilder från eventet igår, men jag lägger upp några bilder på bloggen sedan. Hörs då!

Trettiofem blogginlägg

Helluuuu, äntligen helg! Hur mås det hos er? Hos mig är det bra! Känner mig någorlunda utvilad för en gångskull. Vilken vecka jag har haft, det har gått så snabbt! Känns som det var igår jag la upp senaste blogginlägget, men icke. Har hunnit med att piffa upp min hemsida (snart klar), redigera bröllopsbilder, skriva nya prislistor och sådant företagsrelaterat. För att prata om rubriken. Trettiofem blogginlägg. Jag har suttit nu på morgonen och skrapat ihop hela 35 inlägg som kommer komma upp på bloggen framöver. Bra va! Har tagit det lite lugnt medvetet med bloggen nu då det kommer ske en del förändringar snart. Kommer dock så smått kicka igång med alla inlägg. 35 färdigplanerade inlägg, det var längesedan jag hade sådan framförhållning. Lördag idag och för mig betyder det: Fota ett bloggevet samt... ...att min lilla pappa fyller år! Tjohoo. Grattis!!

Kanel hör hemma i en bulle

Kolla i HD för bästa kvalité.

Cinnamon Challenge var det alltså. Egentligen skulle denna videon kommit upp igår på Kanelbullens dag (mycket viktig dag). Men eftersom min dator absolut inte ville samarbeta då kommer den idag istället. Vill testa att göra fler challenges, har ni några förslag? Kommentera isåfall! Och glöm inte länka era videos om ni gjort Cinnamon Challenge!