Michaelas julklappskalender - Lucka 24

GOD JUL ALLA NI UNDERBARA MÄNNISKOR! ♥ Äntligen julafton och äntligen 24:e luckan. Priset i denna luckan är sponsrat av Alex Smycken och även av mig själv. :) Idag är det inte heller bara ett pris som det tävlas om, utan 6 stycken! Smycken, kurser och mina tjänster står på spel. Jag hoppas ni gillar priserna! :)



1:A PRIS:

Modell för en dag
1-2 timmars fotografering, sminkning och 10 digitala bilder.

Fotograferingen kommer att ske i Göteborgsområdet eller möjligen i Stockholm, beroende på om jag har vägarna förbi, utan reseersättning. Jag kan även ta mig till andra ställen mot reseersättning, 25kr/mil eller biljettpris. Ingen tidigare erfarenhet krävs. :) Makeup-artist kommer även att finnas på plats. Vi kommer tillsammans överrens om datum och plats. Vinnaren får även båda mina kurser dvs. Grundkurs i porträttfotografering & Vägen till ditt eget fotoföretag.

Allt till ett värde av:
ca. 2 590 kr

Eftersom det är julafton vill jag även dela ut några extra julklappar...

2:a pris: Valfri kurs + Presentkort värde 300kr vid fotografering + Halsband Mega Kors, värde 120kr från Alex Smycken
3:e pris: Valfri kurs + Halsband Stor Apa, värde 110kr från Alex Smycken
4:e pris: Valfri kurs + Örhänge Stort Peacemärke, värde 90kr från Alex Smycken
5:e pris: Valfri kurs + Ring Tiger, värde 90kr från Alex Smycken


FÖR ATT TÄVLA behöver du bara gilla MD Photos på facebook HÄR och/eller motivera varför du vill vinna. 2:a-5:e pris kommer att lottas ut till dem som har gillat på facebook och/eller motiverat sig i en kommentar. Tävlingen avslutas 30 dec kl. 00:00 pga så många som möjligt ska ha chans att deltaga då många är bortresta över jul. :) LYCKA TILL!


matilda

jag vill vinna för att jag har alltid drömt om att vara modell. när jag gick i typ 3an satt jag och kollade på "top model". så det är rätt självklart varför jag vill. för att det har vart min dröm väldigt länge! kram

Anonym

jag är med & jag har gillat på facebook :)

Felicia

Jag har gillat på fb. Jag skulle vilja vinna för att jag skulle behöva en kurs, då jag är nybörjare på fotografering. Skulle även vilja unna mig att få bli fotograferad en dag, eftersom jag kämpat så hårt i skolan.

Mia

Klart jag "gillar" dig på FB. Och jag skulle verkligen vilja vinna "modell för en dag" (om du vill fota en medelålders tant! Kan bli lite av en utmaning! ;) ) med dig och lära mig porträttfoto av en så inspirande ung tjej som du.



De andra priserna är också fina så självklart blir jag lika glad över dem också.



Framför allt vill jag stödja dig och ditt företag! Älskar att se unga tjejer med driv! Ni visar andra unga tjejer vad man kan uträtta med sig själv och sitt liv! You go, girl!

olivia

jag skulle vija vinna för att vinner verkligen aldrig på sånt här ;) hehe :D

nej, men det skulle vara riktigt kul att vinna,

speciellt förstapriset :D

GOD JUL!

ANNIS (A N N N A I Z)

Jag har gillat på facebook och jag skulle vilja vinna eftersom jag själv är väldigt fotointresserad och redan nu som 13 årig har jag bestämt att i framtiden ska jag starta ett eget företag som fotograf , Så din kurs skulle hjälpa mig otroligt på vägen mot mitt mål.



Kram / Annis

Jag skulle vilja vinna av dej

för du är en duktig tjej.

En kurs och ett smycke

det vore lite mycke :D

Men en kurs vore kul

nu såhär till jul.

Du är ju så bra,

jag vill vara som dig, JA!



Detta blev ett rim,

hoppas det fastnar med lim!



Hoppas det räcker till motivering!



God jul!

Ida Fredrikke

Åååhh, de ekstra julegavene vil jeg vinne :$

Emelie

Kurser av olika slag kan de aldrig bli för mycket av och smycken är en bristvara hos mig! :)

Linn ♥

Jag skulle vilja vinna för tycker om att blir fotad sen kurser hur man ska fota är ju så bra som det kan bli eftersom jag älskar att fotografera :D



Smycken är jag även ett stort fan av och det är något jag alltid kommer att tycka om (y)

emelie

skulle verkligen behöva lite bilder på mig, så jag i framtiden minns hur jag ser ut nu :) det är oftast jag som är bakom kameran. ;) God Jul på dig! :)

Victoriahjorth - fotoblogg

Älskar att fota helt enkelt, skulle gärna vilja lära mig mer! :D

Anna

Jag har tyvärr inte facebook, men om jag hade så skulle jag ha gillat MD Photos!

Jag vill vinna eftersom jag alltid är den som står bakom kamera. Det är inte många bilder jag har på mig själv och det tycker jag är synd.

Det skulle vara jättekul att få stå framför kameran för en gångs skull, och spciellt när man vet att det är du som tar bilderna. För då vet jag att jag inte kommer att bli besviken.

God Jul!

Anna

Jag har gillat MD Photos på facebook.

Min motivering: Jag träffade dig på din och elins fototräff i Göteborg och det var verkligen super kul så därför skulle de va jätte kul om jag fick träffa dig igen. Skulle bli skit glad om jag vann. Jag bor inte nära Göteborg men det är lätt att ta sig dit. Så jag önskar dig en God Jul och hoppas att jag vinner. Kram på dig och din bästa blogg.

Linafoto

Gillar redan MDPhotos :D

Jag vill vinna smycken för att jag älskar smycken ! :D

Emma

JAg kommer förmodligen få photoshop i julklapp idag, och då skulle det behövas lite grundkurser i porträttfotografering! Och jag måste ju ha lite bilder att jobba med, så det sklle ju vara jättekul att vara modell för en dag.. :D Kramar och god juL!

Elin S

Jag vill så gärna vinna denna helt fantastiska tävling! Jag har gillat på facebook men jag ska berätta varför jag vill vinna också. Du är helt otrlogt duktig på det du gör och vinna en kurs av dig skulle vara väldigt roligt! Jag vill verkligen utvecklas och bli en bättre fotograf, sen är det bara ett plus att man kan vinna smycken med som jag ju också gillar:D hoppas, hoppas..

stina :)

Jag är med !!!

motivering: Jag skulle inte rikigt bry mig om vilket pris jag vann, för jag tycker att alla priser är helt underbara! Men det skulle ju såklart vara roligast att vinna en fotografering med dig, det skulle vara helt underbart att få träffa dig! Och att du skulle fota mig, herregud, jag skulle vara i himmlen!! Och även om jag skulle vinna 5:e pris skulle jag vara lycklig! För jag har anmält mig till varje lucka nästan, så att bara få det skulle göra mig lycklig. Men helst av alla vill jag ju vinna 1:a pris. Okej, nu blev detta kanske inte så motiverings likt, men jaja. Och jag skulle verkligen behöva din porträttkurs, för när jag fotar min syster så blir bilderna lite halvkassa, för jag vet inget om ljus osv, hon ser ju fantastisk ut, men sen blir det en massa fula skuggor...Men jaja :)

KRAM

Jennifer [FOTO]

Jag skulle vilja vinna för jag har aldrig vunnit en tävling och sen skulle det vara kul att vinna t.ex ett smycke eftersom jag inte har så många :D en fotografering eller kurs skulle inte sitta helt fel :) Har gillat MDPHOTO på facebook också :) God jul!!:)

BY A-N-N-A

Foto är mitt allra största intresse här i livet, alla kategorier. Just nu håller jag på att spara till en ny kamera så att jag kan ta fotandet till nästa nivå. Hela månadspengen går åt till att spara och det är verkligen jättejobbigt att tvingas tacka nej när kompisarna frågar om man vill fixa eller gå på bio för att pengarna måste sparas! Dock är det ju inte kameran som gör jobbet utan fotografen bakom. Därför skulle jag vilja vinna michaelas kurs för att utveckla mina kunskaper inom fotografering och förhoppningsvis bli lika duktig som hon en dag :) Hade jag inte sparat till kameran hade jag definitivt köpt den! Anledningen till att jag vill vinna fotograferingen är samma som ovan plus att jag skulle vilja ge bort fina bilder till släkten eftersom jag inte träffar de så ofta och massa fina bilder till min mamma som ska åka utomlands ett tag så att hon kommer ihåg mig ;)

Frida

Jag vill vinna för att då skulle jag kunna se hur du arbetar som fotograf och tra det som en insperation, en stor insperation.. :) Det hade varit allt! Asså att bli fotograferad av ett proffs är inte varje dag lixom. Det är därför jag skulle vilja bli "placerad"! DU är grym och det är därför jag vill bli fotad av tjej som har humor ;)) och som fotar som en gud :D

Emelie Källman

Så om jag förstod det rätt, behöver jag antingen gilla MD Photos på FB eller motivera varför? :P



Jag gillar MD Photos på FB nu. :)

Rebecka

Att vinna första priset vore ju lite som en dröm men faktiskt så skulle jag mer vilja ha andra priset eftersom jag hur gärna som helst vill gå din kurs "Vägen till ditt eget fotoföretag". Jag fyller 15 nästa år och 2012 fyller jag 16 och därmed skulle det vara hur kul som helst att starta ett fotoföretag. Du är så begåvad så jag är 100% säker på att jag skulle lära mig hur mycket som helst! Eftersom det är jul så skulle jag ge presentkortet till min vän Erika som jag vet älskar att stå framför kameran, mer än vad jag gör dessutom haha.

Nu håller jag tummarna hårt och hoppas att jag vinner.

God jul! :)

Bea

Jag har gillat på facebook och vill vinna så att hela min kropp skakar!

Martina

Kortfattat; Det skulle vara kul att för en gångs skull vinna en tävling! :)



Och sen skulle jag gärna vilja ha lite fina bilder på mig själv som jag kan dela med mig till min släkt och vänner. Jag är en person som inte fastnar på bild så bra egentligen men det skulle vara kul att se vad du kan göra för att få med mig på bästa sätt :)

Emma (sysslingarnas)

vilket dunder pris! :) har ingen motivering utan jag vill bara vinna! :P:D haha såklart jag inte kommer vinna nu men kommer inte på någon.. hihi



Sara - f o t o b l o g g

Vem nappar inte på en sådan här bra tävling. Dina tävlingar är alltid väluttänkta och innehållar bra priser vilket såklart är ett stort plus för dej, men litet minus för oss som tävlar ;) Nejra skoja!:D

paula

jag är med och jag har gillat :)

Demija

jag har alltid velat prova hur det ār att va en modell dārfōr ār jag absolut med!

Ebba

:D

Diana

Isabelle

Är jätte gärna med!



Har gillat på fb, heter Isabelle Marie Flink

Diana

Jag är med!

Jag vill så gärna vinna någon av dina kurser för att du är ju fotograf, och kan så mycket. Min dröm är att någon dag jobba som fotograf, eller något som har med fotografi att göra. Har en systemkamera och jag VET att den kan göra sååå mycket mer men jag vet inte riktigt HUR. En kurs skulle hjälpa mig mycket, att lära mig mer om min kamera och fotografi!



KRAM och ha en riktigt GOD JUL!

Tilda larsson

Ååh jag skulle faktiskt vilja vinna tvåan, då får jag ju en kurs som jag verkligen vill ha, ett grymt snyggt halsband och så kan jag köpa fotograferingen till mig själv i julklapp:D Jag vill nämligen ha lite bilder till min kommande hemsida:)

tusen god jul kramar till dig Michaela!

Elinore - Fotograf

Jag har gillat ditt företag på facebook.



Jag vill vinna något av dessa priserna för att allt är så himla snyggt! Verkligen dina foton de är helt underbara! Det är en dröm att bli fotograferad av dig.

Emma

Gillar redan på fb, så slåt till med en motivering :)

Jag skulle helt enkelt behöva lite grymma bilder på mej själv att uppdatera hemsidan med, har försökt få kompisar att fota mej men det blir ALLTID en meter luft över huvudet, och tja, allmänt dåliga bilder ;)

Självporträtt är jag också förövrigt kass på x)

Skulle dessutom verkligen behöva gå "Vägen till ditt eget fotoföretag!"

charlotte

Jag vill vinna för att jag tycker att det skulle vara en kul grej att få vara med om. Dessutom är jag fotointresserad och vill lära mig mycket mer än vad jag kan, och utvecklas. Och jag ju att du är en bra fotograf, så länge som jag har följt din blogg nu, så har du inspirerat mig att vem som helst kan, kan skapa ett eget företag eller bli så pass bra inom sin hobby.

Du är toppen Michaela! :-)

Matilda

Jag är med. och gillarmd photos på fejjan?=

Malin

Nu har jag gillat dig på facebook.



Och jag skulle vilja vinna för att jag har aldrig blivit fotad av någon fotograf, jag skulle vilja, men jag har haft problem med min hud (finnar, torrhud) och därför har jag inte fått gått till en fotograf än. Men nu börjar den bli bättre och sånt och därför skulle det vara jättekul att vinna första priset!

N I L M A

Jag har gillat MD Photos och skulle hemskt gärna vilja vinna detta som en julklapp till mig själv. Jag har de senaste månaderna gått ner mycket i vikt och jag känner varje dag att jag får bättre och bättre självförtroende. En fotosession hade vart pricken över i:et och gett mig en egoboost för det kommande nya året, så det räcker och blir över :D Dessutom hade jag slagit in några av bilderna och gett bort till nära och kära!

nathalie

Jag är med!



Jag motiverar;

jag vill inte vinna första priset. Jag har ingen chans att ta mig upp till Göteborg eller Sthlm då jag bor längst ner i landet.

Men jag skulle jätte gärna vilja vinna andra pris, då jag ska få en ny kamera i julklapp! Hade vart super bra med en kurs då ju! :)



Ha en super bra julafton Michaela, det förtjänar du :D

Andreas

Jag älskar att fota, men tyvärr är jag inte så bra på det. Jag kan få en eller två bra bilder någon gång. Därför skulle jag jätte gärna vilja vinna din kurs så jag kanske lär mig om hur jag ska göra!

fredrika

jag skulle jättegärna vilja vinna för jag vill träffa dig! du verkar som en urgullig person i dina inlägg och videoinlägg och man har nog väldigt mkt å lära av dig :) jag blir så himla inspererad av folk som kan fota bra och blir avis för att jag inte kan fota så bra! blir nästan bitter för jag e så avis! plus att jag tkr att alex smycken är superfina! så det här sjulle vara en perfekt julklapp!

FotografOliviaOlsson

Jag gillar både på facebook och skriver motivering.



Jag skulle gärna vinna ett smycke för de är så vackert!

Vore jätte kul med en kurs också!

Jag vill lära mig så mke som möjligt!

stina

såklart att man är med! :)

ISABELLE

Gud vilka härliga pris!

Jag är med, och jag vill bara vinna helt enkelt, känner att jag är värd det, efter allt som hänt detta år, så är jag för en gång skull värd något!



Tack för allaaaaa tävlingar, kram.

fredrika

ojdå, glömde skicka med min mail :) men nu e den där :)

Issa

Jag skulle vilja vinna 2-3dje pris eftersom jag inte bor i göteborg eller närheten :/ Men jag vill vinna en kurs för att jag vill utveckla mitt fotande och smyckena är så snygga! :D Jag har gillat MD photos på facebook! :D

sophie - fotoblogg

jag är fett med :D jag vill vinna (helst 1:a pris, men vem vill inte) haha, för att jag själc är väldigt fotointresertad och man lär sig väldigt mycket tror jag att bli fotad av en redig fotograf. och de andra priserna är inte fy skamm dom heller! Ha en kanon bra dag. godjul

Elsa

Nu har jag gillat pa FB, och bara for att jag ar i indien dar det inte finns nagra normala tecken pa tangentbordet sa skiter jag i motiveringen.

i i n g e t n a a m n

jag har gillat på facebook och nu hoppas jag bara på att jag vinner något pris, hihi.

du är skit duktig på att fotografera, och det hade vart as coolt om man vann en plåtning med dig. asso verkligen as coolt! hoppas jag vinner någonting,

kram <3

sandibel daoud

jag är med :)

emma

jAG är med och har gillat på på facebook :)

Maria

jag är med! och har gillat MD Photos på facebook! :D

Sara

Ohh vilka roliga priser! :D

Varför just jag skulle vinna.. Hmm, det var faktiskt svårt, jag är inte en sån som är så bra på att fjäska...

Så jag tycker helt enkelt bara att det skulle vara otroligt kul att vinna! Har varit modell för megapixlar.blogg.se en gång och det gav mig definitivt mersmak! Och kan tänka mig att det är mycket roligare med en profissionel make-up artist också!

Jag håller på och försöker utveckla mig inom porträtt fotografering, så din porträttkurs vore underbart kul att vinna då jag just nu inte har pengarna att lägga på en kurs ;P

Ha en riktigt GOD JUL!

Kram Sara<3

Kajsa Bjäräng

Jag är gärna med! :)

Motivering: skulle vara jätteroligt att bli fotograferad av den bästa fotografen genom tiderna ;o haha, och sjukt mycket skulle jag nog också lära mig!

Viktorija

Jag är med! :D

Nicolina Jovic

Jag är med! =D

Julia

Nu har jag gillat:D

Och jag skulle vilja vinna så jag hade lite bilder på mej att ge till mina underbara släktingar!:D

A N N I E M A T I L D A S

wow , vilket kanon pris :)

hemma har vi fullt med bilder på släkt och familj , men knappast på mej . kanske för att bara mamma lyckas få med halva mej , eller med lite tur kanske hela mitt huvud men aldrig blir bilderna något bra ..

skulle va superkul verkligen och lärorikt ! :D

Malla

jag skulle vilja vinna, för att jag aldrig ha vunnit i din tävling oich att jag aldrig har vunnit nåt :(

Matilda Hallberg

jag vill såklart vinna 1:a pris men min motivering till varför jag vill vinna 2:a-5:e pris är för att man får en valfri kurs och det är något jag gärna vill ha :D



God Jul på dig !

Cornelia

Åh jag vill så gärna vinna så att det inte är sant. Gud det skulle vara världens finaste julklapp nu i vinterkylan att ta några häftiga modell bilder... Jag vill själv så himla mycket bli fotograf <3 skulle betyda mycket faktist...

Massa julkramar till dig... hoppas jag vinner nu... :/

/cornelia <3

Lina [FOTOBLOGG]

Jaaaaaa gud va roligt, skulle jätte JÄTTe gärna vinna :)

Jag har gillat på fb :)

David

WOW! Super snällt av dig!!! Måste fundera lite.... tack för en super fin bloog och dina fina bilder! God jul!

julia

jag vill vinna för att jag gillar smycken och för att jag vill lära mig mer om foto och om hur man redigerar foton :D

ISABELLE

jag har gillat facebook gruppen nu! och jag har fasiken ingen bra motivering för jag är inge bra på sånt, men jag skulle jättejättegärna vilja vinna första priset! :DDDD

Yara

Jag har gillat MD Photos på fb och här kommer min motivering:

Jag vill vinna fotografering med dig för jag vill bli modell när jag blir äldre.. Men för det så behövs ju självförtroende - vilket jag inte har. Och eftersom du tar så fina bilder så skulle jag antagligen bli fin på bilderna, och det kommer ju höja mitt självförtroende. Men jag har aldrig modellerat förut.

my

jag har gillat MD photos på facebook.

Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att fota, men gillar verkligen inte att stå framför kameran. Detta skulle jag vilja ändra på och att bli fotograferad utav dig skulle kanske vara något ;D

Maria

Alla de här priserna verkar helt fantastiska och jag skulle bli överlycklig av att få gå en kurs, för att kunna utveckla mitt eget fotograferande, eller att själv få prova att stå framför kameran. God jul på dig :)

Jenny

nu har jag gillat ditt företag på facebook! :D

Johanna - S H O N A L I

Jag gillar redan MD Photos på Facebook :)



Jag skulle verkligen vilja vinna detta, du är otroligt duktig och jag tror att jag hade utvecklats mycket som fotograf själv av att bli fotograferad av en som är lite mer erfaren. Kort sagt - jag hade blivit så lycklig och jag tror det hjälpt mig massor även i min egna fotokarriär!

God Jul Michaela :)

Harriet

*GOD JUL MICHAELA! <3*

emmiizzzz

jag vill vinna! :))))

hihi fnizzzzz

Greta

jag skulle vilja vinna för att om jag träffade dig skulle jag lära mig stört mycket. det är ju tack vare dig jag köpte min kamera från början, och du är min storsta inspirationskälla. jag vill vinna mest av allt och jag hoppas att jag gör det även om möjligheten är liten... kram och god jul! :)

FELICIA!

Jag har gillat MD photos på fejjan, och jag skulle vilja vinna för min bästa kompis. Hon har sådan sjuk modellpotential att det inte finns, och jag vill bara få henne att ställa sig framför kameran en ända gång! Vore så underbart att ge henne möjligheten som tack för att hon har funnits för mig hela livet!

elin:)

Jag är med!



Jag vill vinna för att jag bara vill det, jag vill lära mig fota bra osv, vill starta ett eget fotoföretag om några år haha :)

alexandra

är helt klart med, gillade sidan på fb :)

Hannah - Driver eget företag som fotograf!

Jag är med i tävlingen!



Jag fotograferar själv och skulle tycka det var väldigt roligt att stå framför kameran själv någon gång. Dessutom skulle det vara roligt att träffa en annan fotograf! Jag gillar på facebook genast. :)



Elvira

Först och främst måste jag säga att jag fullständigt avgudar dig Michaela! Din blogg och dina fotografier är helt underbara! Jag är en flitig läsare av din blogg.



Jag älskar att bli fotad och skulle bli överlycklig om jag vann. Jag är hobbyfotograf på fritiden, men är inte i närheten av så bra som du är. Jag älskar att redigera bilder och skapa hemsidor och liknande. Jag tycker även att det är kul att ta bilder, såklart! ;)

Alex SMycken är grymt fina, och skulle inte ha några som helst problem om jag vann 2:a-5:e pris heller såklart!



Ha en bra julafton! Kram! :)♥

Kaela

Ååh, jag är med :)

jag vill vinna för att jag verkligen vill ha några ordentliga bider på mig själv, de enda jag har är oseriösa där jag gör grimaser, haha

Linda

Eftersom att jag inte har facebook skriver jag en motivering :) Jag har alltid älskat att posa framför kameran men har inte haft någon vän som varit riktigt duktig . Det skulle vara otroligt roligt att få arbeta med ett proffs. och lära mig mera av det jag verkligen tycker om :) Kramar :)

Varför jag skulle vilja vinna är för du är min största idolfotograf inom sverige. Därför skulle jag vilja både bli fotograferad utav dig och även skulle jag vilja ha dina dvd:er, i framtiden ska jag med ha ett eget fotoföretag och jag vill abslout utveckla mitt porträtt fotograferand. Om jag inte skulle vinna första pris så skulle jag gärna vilja de mellan 2:a-5:e pris, alex smycken är väldigt bra och snygga. Min syster har köpt ett av han och de är underbart fina. Skulle vara en helt underbar födelsedagspresent, jag fyller år den 29 December!:)



+ jag har gillat MD photo's påå Facebook :)



Kram och god jul!

sophia örtengren

jag har gillat på facebook :) är med!

Sandra Johansson

det här måste vara den bästa utlottningen!



Jag gillar MD photos och önskar att jag blir den som blir fotograferad...

har önskat mig det jättelänge!

det skulle vara en fin upplevelse och även att visa alla mina kompisar att jag inte är en ful fjortis som verkligen inte kan bli något...

Att visa att jag kan vara fiin...

Skulle vara jättetacksam ifall jag vann detta, jag vet att det är svårt att välja mellan alla som skriver, men jag vet att jag kan vara rätt ;)



P.s. du har en underbar blogg :D

Hanna

OHJ,MICHAELA! Vill verkligen vinna! Du är en av mina förebilder/idoler, tycker du är otroligt duktig!! :D Det vore helt sjukt kul att ens få prata med dig, och att få ha fotografering med dig vore ju .. OTROLIGT SUPERDUPER KUL! :) Skulle verkligen gärna vilja vinna det! Vill även själv starta ett eget företag när jag blir äldre!! ;) Vore väldigt roligt att få se din kurs om det då! :) Hoppas jag vinner .. eller kommer 2 - 5!! :D Kramar HANNA! <3

Emma

Jag är gärna med, har gillat MD Photos på facebook också :)

Skulle vara super kul att vinna någon av dina kurser eller en fotografering :D

Matilda

GOD JUL! :D



Att vinna skulle vara den perfekta julklappen! Dessutom skulle det vara riktigt roligt att träffa dig i verkligheten och jättekul att vara med under en fotografering :) Att dessutom få ta del av dina kurser skulle vara pricken över "i"et :) Ett halsband eller annat smycke skulle också vara mycket uppskattat!

Kram

KLARA

Jag har gillat på facebook och jag vill vinna:D:D:D

SÅKLART ;) Jag har alltid drömt om fotografering och jag och min kompis har länge tänkt på att fråga tinkerbella om fotografering men jag bor i gbg så detta är perfekt! :)

Mathilda Sernborn

Jag har gillat på fb :)

Felicia

på facebook har jag gillat sen länge! :D



haha, jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag älskar att fota, speciellt människor och jag skulle gärna vilja utveckla mig mer. Jag älskar smycken, men om jag vinner detta ska jag ge bort det till en vän som fyller 15 i januari som älskar smycken mer än vad jag gör. Ha en god fortsättning och kram på dig :)

Cornelia

jag vill jättegärna vara med och tävla!

Jag har gillat MD photos på FB ( Cornelia Gustavsson)

Jag vill jättegärna skicka en motivering men kan jag göra det i ett privat meddelande? :)



Älskar verkligen din blogg! Din blogg är en förebild till min egen !

Linda

Jag har gillat på fb :)

jag skulle vela vinna 2:a pris. Om jag skulle vinna skulle jag lära mig massor och det skulle bli jättekul att få ta del av din kurs. Jag skulle välja vägen till ditt eget fotoföretag. Detta är verkligen något jag skulle vela lära mig om hur man går till väga och får tips till att göra ett eget fotoföretag. Smycket skulle jag ge bort i en försenad julklapp till min bästa syrra och eventuellt även presentkortet. Det är min motivering till varför jag vill vinna :)

isa

Åh vad kul! Jag är med! :) Men jag förstår inte hur man skulle vinna det första priset? Det kanske är jag som är trög men jag tycker bara att det står 2:a-5:e pris som man kan vinna... Nu gillar jag på facebook :).

Motivering:

Att vinna en fotografering med dig hade varit najs

galet mycket mer najs än att trampa i hundbajs

Smycken är också så himla bra

ett från Alex smycken hade varit skitnajs att ha

Puss och god jul på söta dej

från en annan kameranördig tjej



Kram Isa :D

Jenny

Jag vill vinna för att lära mig mer om hur fotograferingar går till och utvecklas som fotograf :)

Emilia

Åh vad kul!

Skulle helt enkelt vara otroligt kul att vinna detta! Jag är nästan lika fototokig som du (dock inte lika erfaren och duktig, kanske kan bli;)) och då blir det lätt så att jag alltid blir den som fotar allt och alla men nästan aldrig är med på foton vilket är tråkigt :/ Gillar dock att stå framför kameran också men får som sagt inte ofta den chansen. Så vore hur kul som helt att bli fotad av dig!!

Vad gäller kurserna har jag länge funderat på att gå kursen men är tyvärr lite pank för tillfälligt... Så det skulle vara awesome att vinna det! Så nu är det väll bara att hålla tummarna ;) Ha det gött! :D

Jonna

Oherregud! Om jag skulle vinna det här skulle det vara årets bästa julklapp helt klart. Jag har gillat MDphotos på facebook och är med och tävlar.

Och varför ska jag vinna 2:a till 5:e priserna? Om jag inte vinner fösta då så vill jag väldigt gärna vinna något av dessa. Jag är med i tävlingen om att vinna porträttkursen men om jag inte skulle vinna där så skulle det vara underbart att få en ny chans. För jag vill verkligen lära mig och jag tycker det är så roligt! :D Och att få kunna bli fotograferad av dig skulle vara en så otrolig lärdom och så himla skoj. Jag hoppas Verkligen jag vinner nu. Ha det så jättebra! Puss och kram!

louisa

Shiit vilka grymma priser! Nu får jag väll bara hålla tummarna...

Har gillat på facebook men skriver en liten motivering också :)

Jag skulle vilja vinna modell för en dag för att jag tycker det är kul att bli fotat haha. Jag tycker det är lika kul som att stå bakom kameran som framför :) Jag och mina kompisar brukar fota varandra ibland men vi har ju inga som sminkar oss så det skulle kännas mycket proffsigare + att du är en jätte duktig fotograf :) Sen skulle jag välja "grundkurs i poträtt fotografering". Jag är väll helt okej på att fota porträtt men man kan ju alltid bli bättre, och jag har aldrig gått någon kurs så det skulle vara kul att följa en sån som en som verlkigen vet hur man gör har gjort. Så det får väll bli min lilla motevering :) Hoppas den leder till något!

Kram <3

LisaLundberg

jag vill så gärna vinna, det hade varit super roligt ;) + du är så duktig ! ;)

SOFIALINNEAL

Jag är med och har gillat på fb!



min motivation är helt enkel att jag aldrig blivit fotograferad någon gång och skulle sjukt gärna testa på de! :)

Hanna

Jag har gillat på Facebook redan innan så hoppas det inte gör något att jag inte kan gilla nu haha! I alla fall, jag vill vinna för det vore en otrolig erfarenhet för mig. Jag läser media på John Bauer med inriktning foto men vi får inte lära oss något alls! Vi får enbart uppgifter men inga vidare tips på uhr vi ska utvecklas, nya sätt att fotografera osv! Därför vore det grymt att få leka lite modell för dig en dag och samtidigt lära mig saker inom fotografering!

AMANDAFOTO

Jag skulle jättegärna vilja vinna en fotografering. Men jag bor i Norrland, så jag skulle sjukt gärna vilja vinna ett halsband,örhänge eller en ring för att jag har INGA smycken. Eller jo, sånna där pärlsmycken man fick göra i lekis typ. Så det skulle vara grymt om jag fick ett smycke! Då kanske jag börjar köpa mer smycken! ;) Man vet aldrig!

Kram & God jul

Moa Green | foto |

Hejhej söta underbara flicka :D

först vill jag bara påpeka att din blogg är suuuper fin verkligen.



Jag skulle vilja vinna för jag vill bli fotograferad av en riktigt fotograf som tar otroligt bra bilder, de bästa jag vet faktiskt!

skulle vara riktigt häftigt och få en sminkning, bli fotad och sen få bilderna.

Det var väl min lilla motevitaion, hoppas verkligen det räcker!

Hoppas också du har haft en riktigt bra julafton, puss och kram / moa

Amanda

jag är med! skulle vara jätte kul att vinna för alla priser är verkligen skit bra! :)

Hanna A

Jag skulle tycka att det hade varit grymt kul och har alld´tid velat göra det :)

Annie Bergström (fotoblogg)

jag hade gärna velat för de hade vart sjukt kul! sen är de så att jag tror jag hade lärt mig sjukt mycket om hur en riktigt fotografering går till med! Kram! :)

denicé

Jag vill vinna framför altl för att jag vill lära mig mer om foto. dina kurser. jag älskar foto och har gjort sen jag var liten. jag tycker mest att man ska lära sig själv för att få sin egen stil inom foto, men att få hjälp med dina kurser skulle göra otroligt mycket!

Daniella

Nu har jag självklart gillat MD Photos på facebook! :) Det vore så himla roligt att få vinna. En upplevelse som man aldrig skulle glömma! Har aldrig haft någon riktigt fin bild på mig själv (haha), men jag är säker på att jag skulle få det om det var en riktigt duktig fotograf som dig som tog foton. Nu håller jag tummarna hårt och hoppas på massvis av tur! :) Ha en fortsatt jätte skön jul och ta hand om dig :) Kram

Beatrice Jakobsson (foto)

jag skulle vilja vinna, därför det hade vart roligt att få träffa dig! :)

Beatrice Jakobsson (foto)

jag skulle vilja vinna, därför det hade vart roligt att få träffa dig! :)

Harriet

jag gillar dig på fb ;)

Annie

ååh va kul att du tar ut flera...

jag gillar på facebook :D

har ingen motivering , bara att jag vil vinna , hehe :)

Rebecka

Jag skulle så gärna vilja vinna det är min största dröm att få göra något sådant! En sån chans skulle jag aldrig få i livet.

Lisa - Smilinggirls!ッ

Jag är gärna med och tävlar, förstod inte om man skulle motivera varför eller inte men jag hoppas att detta duger! :) (har gillat MD photos på fb)

jag är med! :D

har gillat MDphotos på facebook, kram! :D

lillalie

hej michaela ! jag vill mer än gärna vara med. just nu springer en massa kusiner och små kusiner runt här hemma och allt är en enda röra så jag satte mig vid datorn och klickade in på din blogg (dom skrek att jag skulle komma och fika men jag sa att jag kommer snart) jag måste bara få hinna motivera varför just jag ska vinna en fotografering med dig.



Jag älskar att stå modell och älskar även att fota. nu är det så här att jag har aldrig varit till stockholm och skulle mer än gärna vilja åka dit men mamma tycker att det e onödigt. vad ska jag göra där. men om jag skulle vinna det här skulle jag för en gångs skull ha en anledning till att hoppa på närmsta flyg till stockholm. eller Göteborg då :D jag håller mer än bara tummarna massor med kramar och god jul

Victoria

Nu tänkte jag inte köra någon sån där "jag vinner aldrig" eller liknande utan jag vill vinna för att jag skulle tycka det vore sjukt kul rent utsagt! Priserna var hur bra som helst också. Men jag gillar redan MD Photos på facebook, hoppas att man kan vara med och tävla endå :)!

Ellen

Jag tycker att jag ska vinna för att jag är ett väldigt stort fan av smyken haha vem e inte det?! xP

och för att jag skulle jätte gärna vilja prova nån utav dina kurser ;) kram

isabella

Jag vill vinna för min dröm är verkligen att bli modell! Så skulle gärna vilja prova på, för har aldrig fått det innan... Kram! :)

Pernilla Carlsson

Jag skulle absolut vilja vinna och vara modell för en dag, men jag har ingen möjlighet att kunna åka er till göteborg och troligten inte upp till stockholm heller i brist på pengar.. Men jag skulle mer än gärna vilja vinna någon av 2-5;e pris, eftersom jag är så otroligt sugen på att gå din kurs "vägen till ett eget företag" då jag själv ska så småningen om försöka starta ett eget företag, så det vore ju inte alls helt fel att få en spark i rumpan och lite extra hjälp att komma igång! :) / Pernilla - www.chaosflickan.blogg.se :)

fanny

jag skulle vilja vinna men jag gillar egentligen inte att stå framför kameran. Men på något sätt så tror jag att det kan ändras om en riktigt bra fotograf fotograferar och en make up artist har fixat iordning mig. Jag skulle själv tycka att jag blev fin på korten och det behövs för stärka mitt självförtroende och min självkänsla som inte riktigt är på topp just nu.

Julia Ivarsson

Gillar på Facebook, Julia Ivarsson heter jag och jag skulle vilja vinna för att jag vill träffa dig, du verkar himmlans duktig och en rolig och snäll person som jag gärna lär mig saker av och inspireras utav :) Jag vill också få chansen att stå modell och prova på det då jag inte har gjort det förut på det sättet! :) Det hade verkligen vart roligt att få göra detta och även om jag inte vinner första pris så kanske kanske om man har turen med sig så får man ta del av något av de andra underbara priserna! Kram, hoppas du haft en toppenjul ♥

Filippa

Hej! jag har gillat på facebook men skriver även en kommentar. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar att fotografera och skulle gårna vilja utveckla det jag har och jobba med det när jag blir äldre, och därför så skulle jag vilja få en kurs. Jag tycker även att det skulle vara roligt om jag fick vara modell:)

forkan

Hej!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna.

Jag skulle vilja vinna för att min lillasyster har alltid velat bli en modell. Och det finns ¨modell för en dag¨ i staden vi bor i men det är dyrt. Jag skulle vara överlycklig om jag vann :)

Amanda

Jag är med och jag har gillat på facebook (du kan se i min e-post vad jag heter)

Min motivering: Jag har precis fått nya kamera saker i julklapp och ägnat nästan hela dagen till att utforska dem, men jag skulle gärna vilja ha lite expert hjälp från en sån duktig tjej som du! Sen har jag också alltid gillat att stå framför kameran och tycker faktiskt att när jag har en bra dag lyckas bli bra också ;)

Smycken skulle jag gärna vilja ha eftersom jag inte har så många men tycker det är väldigt fint! Jag spenderar nämligen mina pengar på andra saker, tex kamera tillbehör och sparar dem ;)



Kram! Och ha en fortsatt trevlig jul! :D

Ulrica

Jag kan inte förklara med ord hur gärna jag skulle vilja stå framför kameran och med dig bakom kameran.

Kram Ulrica

Amanda

Det vore kul att bli fotad av dig, eftersom att jag själv gillar att fota. När man blir fotad av någon annan får man idér om hur man själv kan fota i framtiden. Den här tävlingen ger en chans till det.



Kram!

Emilia Larsson

Såklart vill jag liksom alla andra vinna något av de här fina priserna! :D och jag gillar dig redan på facebook!



Min motivering är att jag är en 15-årig tjej som ganska länge har varit intresserad av fotografering, jag fick min första systemkamera nu i somras och har fotat en hel del sen dess. Jag vet ändå att jag fortfarande har mycket kvar att lära och därför skulle jag verkligen uppskatta att få ta del av någon av dina kurser, för att lära mig mer och utvecklas i mitt fotande.

Det skulle också vara riktigt roligt att själv få vara framför kameran och få lite bilder på sig själv, taget av en riktig fotograf.

Vilken upplevelse det vore! :)



God Jul! :D

/Emilia

Emelie

Jag skulle jättegärna vilja vinna det här priset därför att förut har jag alltid varit en person som har hållt sig i bakgrunden. Jag har aldrig haft speciellt bra självförtroende, men nu så har jag kämpat för att bygga upp det. Jag har äntligen börjat tycka att det är kul att stå framför kameran. Mitt självförtroende nu jämfört med ett år sen är en sån stor skillnad så jag vet inte hur jag ens ska kunna förklara det.. Just därför skulle det vara jättekul om jag kunde vinna det här priset. Det skulle vara kul att få vara modell, det är en dröm som skulle vara otroligt roligt att få testa på ^^

Julia

Jag har gillat på FaceBook också :)



Det här är verkligen en drömtävling! Om jag vann första pris skulle jag nog ge bort modellfotograferingen till min absolut bästa kompis! Hennes största dröm är att bli just modell! Men hennes självförtroende är inte riktigt på topp så jag skulle vilja ge det som en present i såfall. Kanske skulle det bli bättre om hon såg på dom fotona hur underbar hon egentligen är?!



Jag fick en system kamera i julklapp, jag är inte så bra på att fota så det skulle vara väldigt kul om jag fick gå en fotokurs och utveckla det. Jag skulle vilja bli så duktig som du är, man skulle kunna säga att det är mitt mål, hehe!



Nu håller jag tummar och tår!

Kram// Julia

Matilda

Hej Michaela!

Jag har redan gillat din Facebooksida för länge sedan, så jag kommenterar. Jag skule vilja vinna den här tävlingen för att jag älskar fotografering. Det som jag tycker är roligast att fotografera är porträtt. Och om jag får vara "modell för en dag" så tror jag att jag skulle lära mig väldigt mycket genom att observera hur du gör. Då kan jag utveckla mitt fotograferande. När jag inte står bakom kameran står jag gärna framför. Jag tycker att jag är värd att vinna. För att jag älskar foto/modellande och jag brukar inte (har aldrig vunnit) vinna och skulle därför bli så fruktansvärt lycklig, jag skulle inte veta vad jag skulle ta mig till. Jag skulle skrika av glädje tror jag :D Ha en bra fortsättning och så ses vi kanske ;)

Kram!

Jasmine

Jag är med :D

Min motivering är att jag har faktiskt idag köpt min första systemkamera och det skulle vara jättekul att få vinna din kurs med portättfotografering :)

Att vinna att få vara modell för dig och få 10 fantastiska bilder är bara ett stort PLUS!

Nu håller jag bara tummarna :)

Kram Jasmine

viktoria

jag gillar dig på fb nu :) jag skulle vilja vinna för att jag har ett brinnande intresse för fotografering + att jag skulle vilja ge min mamma en riktigt fin tavla av mig i födelsedagspresent!

Lotta

Motivering:

Eftersom jag nära jul (22/12) fyllar år, jag kanske en present i efterhand får. Kurser, smycken, foto eller något annat kul, nu när det har varit jul.

Astrid

Det är alltid jag som brukar stå bakom kameran men jag tycker såklart att det är super att bli fotad också!

Jag lär mig att bli en bättre fotograf bara genom att läsa och kolla på alla dina fina bilder, men jag skulle vilja lära mig ännu mer med din kurs!



För fotografering jag brinner

Hoppas jag vinner!



(jag har gillat på fb oxå)

Jossi

När jag låg i solen häromdan låg jag o tänkte på din julkalender o tänkte på att du skulle ha nått speciellt den 24.e men sen så får jag veta att det fortfarande gick o tävla när jag kika in här, WEEEIJ! :D Smycken eller nån av dina kurser skulle ju aldrig vara fel att vinna, inte att vara modell heller, skulle vara sååå grymt! Dock vet jag inte om jag nånsin skulle våga, haha men om det är nån som jag skulle våga vara modell för så är det väll du, du är ju så himla härlig! :)

olivia- foto

Har du godkänt alla kommentarer för ser att min inte är med och undrar om den inte kom med :(

Louise

Det skulle vara så tufft att vara modell för en dag och bli fotograferad av någon som är van vid att fotografera människor! Jag vet inte hur jag trivs framför kameran men det vore hur roligt som helst att testa på det, och kanske lär man sig lite som fotograf på köpet?

Karolina

Har gillat på facebook!

Det vore grymt kul att vinna, vare sig det är 1a eller 5e pris! Har tävlat i ett flertal julkalendrar, inklusive din, nu i december månad (ett antal förra året likaså) och många andra tävlingar men aldrig har man tur. Just därför vore det så himla roligt att en gång vinna något!

Greta

Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag tycker att bli fotad av profesionella fotografer. Gjorde dte hos the studio men det var ganska dyrt. Och så tycker jag att du är en sån bra fotograf!

Felicia

Jag vill vinna för att jag har nästan inga bra bilder på mig själv och det skulla vara så himla roligt att bli fotograferaD :)

Amanda

För första priset så skulle det vara grymt roligt att få träffa dig. Du verkar så glad och trevlig! Sedan att ha lite finfina bilder på sig själv är inte fel, perfekt att ha på min framtida hemsida! ;) Om jag vann någon av de andra priserna skulle jag vilja ha din kurs om vägen till företaget då det är något som jag skulle behöva när jag startar mitt företag. Att få träffa en av mina största förebilder skulle vara helt grymt roligt, det skulle nästan betyda mer än att få bli fotograferad och att man sedan kan vinna att bli det också är hur bra som helst! Har inte så mycket mer motivering än att det skulle vara så himla roligt att vinna! Kram! =)

norea

heeej! JAG VILL VINNA!!

anledning 1: det är kul att vinna.

anledning 2: du är grym på att fota och några bilder av dig vore verkligen inte fel.

anledning 3: jag älskar smycken :D

anledning 4: porträttkurs vekar wonderful!

anledning 5: en extra julklapp ^^

h a n n a

Jag har gillat på facebook. Jag älskar att fotografera, det är hur kul som helst att skapa via kameran. Men jag skulle vilja bli bättre på det, att öka mina vyer. Det är inte alltid att jag står bakom kameran, jag brukar stå framför den också. Så då kan jag även få chansen att utveckla mina kunskaper om att stå framför kameran.

OTTILIA

Jag har gillat MD Photos på facebook och såhär lyder min motivering;



Jag skulle vilja vinna därför att priserna i den här luckan var helt fantastiska! Jag har ända sedan jag var liten drömt om att vara modell (som alla andra tjejer, inget undantag), men aldrig haft möjlighet att uppleva det närmare än vid en fotograferad släktmiddag. Sedan har jag nu på sistone blivit mer intresserad för fotografering och då jag inte har några grunder att stå på skulle kurserna för mig vara helt perfekta! Kanske "Grundkurs i porträttfotografering" lite mer än "Vägen till ditt eget fotoföretag", men ändå. :)



Dessutom har jag deltagit i 4 olika julkalendrar denna julen, alltså deltagit i sammanlagt 96 olika tävlingar/utlottningar - och inte vunnit en enda gång! Därför tycker jag att det kan vara min tur den här gången. Jag skulle inte vilja byta bort det här priset mot något annat jag tävlat om förut!



För det första har jag varit med i 4 julkalendrar det här året, alltså deltagit i 96 olika utlottningar/tävlingar - och inte vunnit en enda gång. Därför tycker jag att det må vara min tur den här gången. Självklart

Madde

Jag skulle vilja vinna för att jag brinner för foto men behöver lära mig så mkt mer och det tror jag absolut du kan lära mig!!!

Fotograf Matilda Bäcker

Jag unnar mig aldrig att stå framför kameran själv utan står mest bakom. Det kan ha att göra med att jag inte är bekväm framför, men å andra sidan får jag då heller aldrig några lyckade bilder på mig, vilket är synd. Så därför vill jag vinna, för man kan ju inte både ha kakan och äta upp den :P

Klejson

Jag skulle helt klart vilja vinna en valfri kurs av dig! Jag har funderat på att köpa en enda sen du lanserade dem, men ibland är det knapert att få ihop pengar till allt man vill och bör ha. Så då får man försöka prioritera rätt och hittills har det inte räckt till någon kurs, tyvärr =(

Därför skulle det ju vara super att vinna! Och vilken bonus att få ett smycke på köpet liksom! =D

Frida

Åh det skulle vara skit kul att vinna denna tävlingen. brukar alltid stå bakom kameran så det skulle vara kul att få stå framför den den här gången^^ man har ju som sagt inte så många fina bilder på sig själv:P



Mvh

Frida

Phelicia

Jag skulle vilja vinna för att jag vill utvecklas inom foto - både framför och bakom kameran. Tycker att du är så himla duktig och därför tror jag att dina kunskaper skulle ge mig något att utvecklas ifrån. Strävar efter att kunna bli någon slags fotograf i framtiden faktiskt :)

Amanda Wodlin

HEj jag har gillat dig på Fb nu och ser fram imot dina uppdateringar där :D. MEn ajg skulle gärna vinna detta priset för att blir mer säker på kameran och kanske övervinna min rädlsa av att stå framför kameran :) Men det hade varit roligt att vinna dom andra priserna också om man nu inte vinner första :D, med vilket pris jag än vinner känner jag att jag kommer lära mig något :D



Ps förlåt för den sena inlägget har varit iväg tills idag :( men hoppas på det bästa :D



Mvh Amanda :)

emilia

Hej! Jag har kommenterat här..! :) men undrade bara när man får veta vilka som vunnit... :D

(För jag kan i alla fall inte se det någonstans än) ;)


Tack för att du kommenterar!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: