Caroline

IQ #2

Michaela: Coolt, är allt i denna boken glutenfritt? Fan vad mycket man kan göra!
Olli: Ja, jag veeeet! Snäll jag är som tänkte på dig va?!
Michaela: Jag är inte glutenallergiker?
Olli: ... Men du kunde ha varit ...

Är kärlek för svårt?

I morse läste jag i någon tidning som låg och skräpade och fastnade på relations-sidan där det stod "Så vågar du välja kärlek".

Och dom inleder med: "Den som döms ut som omöjlig kan mycket väl vara drömpartnern"

Är du en som tvekar, backar och kanske sticker såfort du träffar någon du tycker om? Det häpnandväckade är att massor av singlar där ute går omkring med samma skumma hang ups - utan att veta om det. Väldigt ofta handlar det egentligen om en förtäckt rädlsa som är djupt fördold i det undermedvetna. Ett eko från vår barndom, mönster som skapades så tidigt att vi inte själva minns det. Men våra kroppar minns...

Och det allra flesta är fullständigt omedvetna om att de innerst inne är så, och egentligen skulle vilja säga "ja" till kärleken. Längtan efter närhet är så innerligt djup att många värjer sig av skräck.

Det är först när en partner börjar komma nära som mönstren aktiveras och blir synliga, man tolkar sig själv helt fel. Den relation som skrämmer mest, gör dig mest osäker, är oftast den som väckt starkast känslor.

Jag orkar inte skriva av allt, så det var lite av det hela. Tyckte det var lite intressant faktiskt. Puss.


... it´s like blowing my love away...

Carro


"Jag hoppas att kärleken mellan oss ska vara för evigt"
Gul ros ska tydligen betyda "förhoppningar".

Bild från idag


Modell: Carro :)

IQ #1

Natta ringer hem till P (till hans hemtelefon)...

Natta: Hej det är Nathalie, var är du?
P: .... i stan

diss

Alla ni som torkar er i röven och använder det sista toalettpappret och skiter i att sätta i nytt är sååå hatade av mig!

Hur man blir en fjortis

Jag ska nu kort och lätt gå igenom stegen för hur man blir en s.k fjortis. Det är lätt.

STEG 1: Platta håret och lägg den största delen av håret på samma sida. Uppklippt hår fungerar bäst i detta sammanhanget. Ju mer uppklippt desto bättre.

STEG 2: Dränk ansiktet i foundation, verkligen dränk det, men smeta utan det hyffsat jämt. Använd helst så att man ser en rand av foundationen. Mörkare foundation än din hy ger bäst resultat! Glöm inte att dra ut över läpparna.

STEG 3: Rouge, mycket rouge ska det va! Helst ganska röd, så det syns tydligt, gärna överdrivet över hela kindbenet och ner mot munnen. I stora mängder som sagt.

STEG 4: Mascaran! Glöm inte mascaran, flera flera lager mascara! Det ska nästan blir klumpar och så tungt att du knappt orkar blinka. Svart mascara ska det vara, dessutom ska den målas på både över- & under fransarna. Stor mängd även här.

STEG 5: Grunden är klar. Nu är det bara att ställe upp kameran puta som fan med läpparna, se lite besvärad ut och gärna få med "peace" med fingrarna eller stå och "puffa" till håret, handen för munnen och se lite förvånad ut går också bra. Men glöm inte att du aldrig får titta in i kameran, inte under några omständigheter.

Nu ska du se att du är en fördig utbildad fjortis, bara att träna nu, alla kan.

Resultaten kan se ut som följade bilder:
Måste bara påpeka att jag är blond! BLOND på den bilden! Så släng er i väggen.
 
OBSERVERA! Jag och Carro är upptränade fjortis-proffs, träna så är ni snart uppe i denna nivån!

(sånna här dagar inträffar oftast när man har inget att göra) Och tyvärr så orkar jag inte rätta alla stavfel, sorry for that.

Liz Phair - Why can't IWhy can't i breathe
whenever i think about you?

Why can't i speak
whenever i talk about you?

Gissa bloggaren!


Nu ska vi se om jag har lyckats med min illustration. ^^
Gissa vilken bloggare jag har illustrerat!

Klart det var Sabbaa! ;)